Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δάκης: Έφυγε από τη ζωή ο gentleman του ελληνικού τραγουδιού – Όσα ανέφερε στο MEGA η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα για την όμορφη σχέση τους (Βίντεο)

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Δάκη σε ηλικία 79 ετών. Ο γνωστός και αγαπητός τραγουδιστής νοσηλευόταν σε μεγάλο θεραπευτήριο της Αθήνας, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο. Τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα με ανάρτησή της στο Facebook, η οποία μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για τη σχέση της με τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

«Ο Δάκης ήταν ο παιδικός μου έρωτας στο σχολείο. Όταν ξεκίνησα ραδιόφωνο είχα την τύχη να τον γνωρίζω. Από τότε γίναμε κολλητοί. 34 χρόνια κάθε πρωί πίναμε τον καφέ μας μιλώντας στο τηλέφωνο 1-1,5 ώρα. Ήταν η ψυχή μου», περιέγραψε για τη σχέση τους.

«Όταν αρρώστησε το 2018 και είπαν οι γιατροί ότι του δίνουν 3 μήνες ζωής, έγινε ο ψυχικός του γιατρός, του έδινα προοπτική με πράγματα που ήξερα ότι λαχταρά και αγαπάει. Εκτός από τους γιατρούς που έκαναν το θαύμα τους και τον ίδιο που ήθελε να ζήσει, εγώ του έβαζα στόχους, του έδινα κίνητρο, να βλέπει μπροστά 3 μήνες, έξι μήνες, του έλεγα ότι θα πάμε για συναυλία. Ζήσαμε πολλά μαζί. Ήταν το χαμογελαστό και το αισιόδοξο παιδί. Δεν ήταν της ίντριγκας και του κουτσομπολιού», πρόσθεσε η ίδια.

«Κοιτούσα τα μηνύματα που έχουμε μαζί. Η τελευταία μας κουβέντα ήταν το Σάββατο, του κρατούσα το χέρι και του έλεγα ότι τον αγαπώ πολύ», ανέφερε σχετικά με την τελευταία τους συνομιλία.

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα παρουσίασε και ένα όμορφο βίντεο με αποσπάσματα από συνεντεύξεις του Δάκη και όμορφες στιγμές που έχει χαρίσει στο ελληνικό κοινό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου