Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κωνσταντίνος Καζάκος: Όταν παίζουμε και ακούγεται η φωνή της Τζένης Καζάκου είναι αγριευτικό (Βίντεο)

Καλεσμένοι στην παρέα της «Ελένης» ήταν η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Με ένα πλατύ χαμόγελο και με ενθουσιασμό υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη την Τάνια Τρύπη και τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Η συζήτηση αρχικά στράφηκε γύρω από την κόρη των ηθοποιών, την Τζένη Καζάκου, και το πως βίωσε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα. Η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος τόνισαν πως η Τζένη είναι απολύτως συνειδητοποιημένη για τη δουλειά του ηθοποιού και όσες δυσκολίες μπορεί να συναντήσει στο δρόμο της.

«Η αρχή ήταν με τη σειρά «Βαρδιάνος στα σπόρκα» του Μανούσου Μανουσάκη. Ακόμα δεν την είχαμε δει, είχα δει ένα δοκιμαστικό που είχε κάνει πιο παλιά. Τον ρώταγα «Μανούσο, πως είναι; Λέγε, τι κάνει;». Την είδα στη σειρά και όντως έπεσε στα βαθιά και κολύμπησε. Το ίδιο και στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», έπεσε στα βαθιά και κολύμπησε, είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Επειδή μένει μαζί μου όμως έχω να πω το εξής. Βίωσα τα πρώτα της βήματα και την θαυμάζω για τη ψυχραιμία της και το μυαλό που έχει στο κεφαλάκι της. Είναι παιδί ταπεινό, με αρχές σωστές, τις οποίες χρωστάει προφανώς και στους δύο μας και κοιτάει τη δουλειά της. Σαφέστατα είχε άγχος, το περάσαμε μαζί – αυτό είναι σαν τις Πανελλήνιες – και τα κατάφερε! Ο μεγαλύτερος έπαινος και για τους δύο μας είναι ότι μπήκαμε στο στούντιο και μας έλεγαν τι καλό παιδί!», είπε η Τάνια Τρύπη.

«Δεν είναι ένα απλό παιδί δύο ηθοποιών. Αυτό το παιδί όμως έχει και τους συγκεκριμένους παππούδες, εκεί είναι η δυσκολία και η βαρύτητα. Αλλά δεν μπορείς να φορτώσεις το παιδάκι, δεν φταίει που αυτοί είναι οι παππούδες του. Δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση, ο καθένας τραβάει το δικό του δρόμο», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Το θέατρο είναι ο φυσικός μας χώρος»

Για τον Κωνσταντίνο Καζάκο μεγάλη υπήρξε η αγάπη για τη μουσική, καθώς στο Λύκειο συμμετείχε στη μπάντα «Αχτύπητα Φιλέτα»: Είναι μεγάλη αγάπη η μουσική, όμως το σπιτάκι μου είναι το θέατρο, είναι και αυτό μεγάλη αγάπη».

«Το θέατρο είναι ο φυσικός μας χώρος. Τώρα με την καραντίνα που μας έκλεισαν ήταν πολύ δύσκολα, πιστεύω για όλους τους καλλιτέχνες», συμπλήρωσε η Τάνια Τρύπη.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Άγουρα Κεράσια» στο θέατρο «Αυλαία». Ένα έργο γροθιά στο στομάχι, με τον Κωνσταντίνο Καζάκο να λέει χαρακτηριστικά πως «ο θεατής δεν ξέρει από που του έρχεται».

«Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται να μιλήσει, είτε αυτό είναι κακοποίηση παιδιού και οικογένειας είτε κακοποίησης ζώου», είπε η Τάνια Τρύπη.

Όπως αποκάλυψαν οι ηθοποιοί, στην παράσταση ακούγεται η φωνή της Τζένης Καζάκου στο ρόλο του παιδιού του ζευγαριού που υποδύονται.

«Βλέπεις την παράσταση και όταν  δεν έχεις εικόνα του παιδιού είναι πιο ωραίο, όπως όταν διαβάζεις μία ταινία ή ένα βιβλίο, το φτιάχνεις στη φαντασία σου. Όταν παίζουμε το έργο και ακούγεται η φωνή της Τζένης, που είναι η πραγματική μας κόρη, είναι αγριευτικό. Γίνονται όσα γίνονται στην παράσταση και ακούς τη φωνή του δικού σου παιδιού να τα λέει…», είπε.

Η Τάνια Τρύπη αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη πως αρχικά δεν ήθελε να ακούγεται η φωνή της κόρης της στην παράσταση, όμως ο Μανούσος Μανουσάκης επέμενε.

Όχι στην εκμετάλλευση των ζώων

Η Τάνια Τρύπη μίλησε στην «Ελένη» για τον βιγκανισμό.

«Δεν έχει σχέση με τι τρώμε, τι φοράμε, τα καλλυντικά να είναι cruelty free. Είναι ένας ηθικός τρόπος ζωής που ασπάζομαι και απέχω από κάθε είδους βία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τους ανθρώπους. Πολλοί λένε πως όταν είσαι vegan γίνεσαι μισάνθρωπος. Δεν ισχύει αυτό, ισχύει ότι οι vegans δεν θέλουν καμία εκμετάλλευση, θανάτωση και κακοποίηση των ζώων».

Μάλιστα, η Τάνια Τρύπη έχει υιοθετήσει ένα πρόβατο από τη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι», το οποίο βάφτισε Ποταμάκι. Είναι λάτρης των ζώων και έχει υιοθετήσει ένα κακοποιημένο κουτάβι.

«Έδιναν 3.000 ευρώ σε όποιον μιλήσει έστω και ανώνυμα εάν είδε ή άκουσε κάτι. Μέχρι τώρα κανείς…», είπε η ηθοποιός.

Το «Κόκκινο Ποτάμι» επιστρέφει

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αναφέρθηκε και στα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια, αποκαλύπτοντας στην Ελένη Μενεγάκη πως ξεκινούν τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι».

«Είμαι ο μόνος Έλληνας που επέζησε, μαζί με τις τρεις κόρες μου. Οι υπόλοιποι φαγώθηκαν», δήλωσε.

Η χαρά του είναι μεγάλη που συνεχίζεται η σειρά, καθώς όπως είπε βάζουν κι εκείνοι το λιθαράκι τους για να γίνουν γνωστές οι θηριωδίες της γενοκτονίας των Ποντίων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου