Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σμαράγδα Καλημούκου: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η «Λίζα» από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Σμαράγδα Καλημούκου στην εκπομπή Love It και στον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα.

H τηλεοπτική “Λίζα” που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες», μίλησε μεταξύ άλλων, για την απόφασή της να αφήσει την υποκριτική και να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, για τον τίτλο του plus size model αλλά και για την πολυετή σχέση με τον σύντροφό της.

«Ήταν μια αρκετά όμορφη εμπειρία για εμένα η τηλεόραση, ήμουν αρκετά μικρή αλλά νομίζω πως ήμουν αρκετά συγκρατημένη, ότι πήρα ήταν πάρα πολύ καλό και με βοήθησε πολύ στη συνεχεία», είπε αρχικά η Σμαράγδα Καλημούκου.

Και πρόσθεσε: «Πριν πέντε χρόνια μου έγινε μια πρόταση από την εταιρεία που είμαι τώρα να κάνω φωτογραφίσεις, δέχτηκα και σιγά σιγά ξεκίνησαν πολλές φωτογραφίσεις και από το Σεπτέμβριο έχω ξεκινήσει και τη δική μου συλλογή».

«Το να είσαι plus size model δεν σημαίνει ότι πρέπει αναγκαστικά να έχεις κάποια παραπάνω κιλά. Από τη στιγμή που έχω καμπύλες και είμαι πιο juicy και δεν είμαι πάρα πολύ αδύνατη, θεωρούμαι plus size. Θέλω να πω στις κοπέλες που ακούνε αρνητικά σχόλια, να μην δίνουν σημασία σε κανένα από αυτά. Θεωρώ ότι η κάθε γυναίκα έχει την ομορφιά της, όλες πρέπει να υποστηρίζουμε αυτό που είμαστε και η κάθε γυναίκα είναι όμορφη για αυτό που είναι», συμπλήρωσε η Σμαράγδα Καλημούκου.

Κλείνοντας, η Σμαράγδα Καλημούκου αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο γάμου, σημειώνοντας: «Δεν ξέρω αν θα φάμε κουφέτα σύντομα. Έχω οχτώ χρόνια σχέση, είμαι πάρα πολύ καλά, ελπίζω να φάμε σύντομα. Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, λατρεύω τα παιδιά και ελπίζω να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου