Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο Γιώργος Λέφας έλεγε πως είχε να τον δει 10 χρόνια, αλλά είχε φωτογραφηθεί σε πρεμιέρα του

Μια σειρά από φωτογραφίες του Γιώργου Λέφα στις πρεμιέρες παραστάσεων στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο προφυλακισμένος Πέτρος Φιλιππίδης το 2017 και 2018 παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης 25/5 η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Γιώργος Λέφας στο παρελθόν υπήρξε στενός συνεργάτης και φίλος του Πέτρου Φιλιππίδη ωστόσο, μετά την προφυλάκισή του τελευταίου, στάθηκε απέναντί του, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ των καταγγελλουσών. Μάλιστα τότε, σε δηλώσεις του ο Γιώργος Λέφας είχε υποστηρίξει ότι τα τελευταία 10 χρόνια, ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν εξαφανισμένος

«Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν. Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους.

Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;» είχε υποστηρίξει ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Love it.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες που έφερε στην επιφάνεια η εκπομπή «Super Κατερίνα» αποδεικνύουν πως το 2017 και 2018 ο Γιώργος Λέφας είχε βρεθεί σε πρεμιέρες θεατρικών παραστάσεων του Πέτρου Φιλιππίδη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00