Πηνελόπη Πλάκα: «Η ομορφιά στο επάγγελμα του ηθοποιού μπορεί να ανοίξει πόρτες για κάποιους ρόλους – Εμένα με βοήθησε» (Βίντεο)

Πλάκα

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την Πηνελόπη Πλάκα, η οποία αναφέρθηκε σε μια δύσκολη συνεργασία που είχε, στις απώλειες που της στοίχισαν, και τη σχέση με το σύντροφό της.
«Η ομορφιά στο επάγγελμα που κάνουμε μπορεί να ανοίξει πόρτες για κάποιους ρόλους, για κάποιους άλλους μπορεί η ομορφιά να μην είναι κάτι τόσο σημαντικό. Εμένα με βοήθησε», παραδέχτηκε η νεαρή ηθοποιός.

«Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου, έχω δουλέψει και με ειδικό, διαβάζω πολύ, μου αρέσει, θέλω να εξελίσσομαι. Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να εξελιχθώ», ανέφερε η ίδια σε σχέση με το αν έχει κάνει ψυχανάλυση.

«Το “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” συνεχίζεται και τρίτη σεζόν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Περνάμε πολύ ωραία, έχουμε γίνει οικογένεια. Είμαστε φίλοι, αστειευόμαστε, περνάμε πολύ ωραία», είπε η Πηνελόπη Πλάκα για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1.

Αναφερόμενη στην απώλεια της γιαγιάς και του παππού της, με τους οποίους είχε μεγαλώσει, η ίδια σημείωσε ότι «Κάθε απώλεια είναι δύσκολη στη ζωή, πόσο μάλλον να έχεις μεγαλώσει με ανθρώπους και να τους χάνεις. Νομίζω όμως ότι σε πάει και ένα βήμα παραπάνω, σκέφτεσαι να κάνεις πράγματα για να είσαι ευτυχισμένος, να δημιουργήσεις δική σου οικογένεια, να συνεχίσεις τη ροή των πραγμάτων».

Απαντώντας στο αν έχει κάνει σκέψεις για γάμο, η όμορφη ηθοποιός είπε ότι «Έχω ωραία σχέση με το σύντροφό μου. Για γάμο δεν έχω ακόμα σκέψεις. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δημιουργήσω οικογένεια. Θα το δούμε».

Τέλος, η Πηνελόπη Πλάκα αναφέρθηκε και σε μια δύσκολη συνεργασία που είχε.

«Έχω περάσει δύσκολα σε συνεργασία, δεν ταίριαζα, ένιωθα ξένο σώμα, αλλά τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά.