Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Και οι διάσημοι έχουν τις φοβίες τους – 10 celebrities αποκαλύπτουν τι τους προκαλεί τρόμο

Ποια τραγουδίστρια φοβάται τις αστραπές και ποια τις… τουαλέτες; Τι φοβάται ο Ντουέιν Τζόνσον και γιατί ο Τσάνινγκ Τέιτουμ τρέμει τις πορσελάνινες μακέτες;

Μπορεί οι σταρ του Χόλιγουντ να έχουν περίσσεια λάμψη όταν βρίσκονται στη σκηνή ή όταν προβάλλονται στην οθόνη. Ωστόσο, αν αφαιρέσουν όλα τα αξεσουάρ και τα ρούχα, σταματήσουν να τραγουδούν με τις υπέροχες φωνές τους ή ενσαρκώνουν επιτυχημένα τους ρόλους τους,  δεν είναι παρά… κοινοί θνητοί. Οι σελέμπριτι όπως και όλοι οι άνθρωποι, αντιμετωπίζουν τις δικές τους φοβίες. Απλά μερικές από αυτές είναι αρκετά ιδιαίτερες και αξίζει να αναφερθούν.

Ακολουθούν παρακάτω, 10 διασημότητες με τις πιο παράξενες φοβίες.

1. Μαντόνα
Η «βασίλισσα της Ποπ» έχει βροντοφοβία, δηλαδή φοβάται τις βροντές και τους κεραυνούς. Μάλιστα, η Μαντόνα σε μια από τις συναυλίες της στην Ιρλανδία, ζήτησε τακτικά δελτία καιρού, φοβούμενη ότι μια απότομη αύξηση της υγρασίας θα μπορούσε να προκαλέσει καταιγίδα, κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της.

madonna-movie_2

2. Ντουέιν Τζόνσον
Ο ηθοποιός και πρώην επαγγελματίας παλαιστής Ντουέιν Τζόνσον, δύσκολα φαίνεται να φοβάται κάτι, στην πραγματικότητα όμως τα… τρενάκια, τον κάνουν να νιώθει εξαιρετικά άβολα. Κάποτε είχε εξηγήσει: «Με φρικάρουν γιατί νιώθω παγιδευμένος».

Dwayne-Johnson-

3. Τζένιφερ Άνιστον
Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι έχει «πραγματικό φόβο να πετάξει». Η Τζένιφερ Άνιστον είχε αναφέρει ότι κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον φόβο της μια φορά ενώ πήγαινε στο Μεξικό για να γιορτάσει τα 50α της γενέθλια, όταν ακούστηκε ένας δυνατός ήχος έκρηξης, στο σύστημα προσγείωσης του αεροπλάνου. Η σταρ είχε επίσης αποκαλύψει κάποτε ότι φοβόταν να κολυμπήσει κάτω από το νερό, εξηγώντας ότι ο φόβος προήλθε όταν μια φορά έπεσε κατά λάθος με το ποδήλατό της σε μια πισίνα, όταν ήταν παιδί.

jennifer-aniston-10

4. Νικόλ Κίντμαν
Η γεννημένη στην Αυστραλία ηθοποιός φοβάται από πολύ μικρή τις πεταλούδες. Η Νικόλ Κίντμαν προσπάθησε να το ξεπεράσει όταν ενηλικιώθηκε: «Μπήκα στο μεγάλο κλουβί με πεταλούδες στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και είχα τις πεταλούδες πάνω μου, αλλά αυτό δεν λειτούργησε», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

kidman-main

5. Τσάνινγκ Τέιτουμ
Ο ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι «τρομάζει με τις τις πορσελάνινες κούκλες», εξηγώντας: «Απλώς νομίζω ότι είναι πραγματικά πολύ φρικιαστικές. Έχουν αληθινά μάτια και φαίνονται πραγματικές. Συνεχώς όταν περνάω από δίπλα τους, φαντάζομαι ότι γυρίζουν τα κεφάλια τους και με κοιτάνε».

tatum

6. Κάιλι Τζένερ
Η influencer και τηλεπερσόνα έχει δηλώσει πως έχει μια πολύ παράξενη φοβία. Πιο συγκεκριμένα, η Κάιλι Τζένερ φοβάται… τη σκόνη μέσα σε φλιτζάνια. Η ίδια είχε αναφέρει πως: «Μια από τις μεγαλύτερες φοβίες μου είναι όταν δω πολλή σκόνη σε ένα φλιτζάνι, αφού μου προκαλεί τρόμο να ξέρω ότι μπαίνει στο σώμα του μου, μόλις πιω κάτι».

kyliee

7. Τάιρα Μπανκς
Το μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια είχε αποκαλύψει παλαιότερα στην εκπομπή της, ότι φοβάται πολύ τα δελφίνια και ότι την κάνουν να νιώθει άβολα. Πιο συγκεκριμένα, η Τάιρα Μπανκς είχε δηλώσει: «Νομίζεις ότι ένα δελφίνι είναι γλυκό και φιλικό, για μένα δεν είναι. Νιώθω άγχος και αισθάνομαι πανικό, όποτε τα αντιμετωπίζω ή ακόμα και όταν τα σκέφτομαι».

tyra-banks-arthro

8. Κέιτι Χολμς
Η ηθοποιός φοβόταν τα ρακούν από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Η Κέιτι Χολμς είχε παραδεχτεί κάποτε: «Όλοι λένε ότι οι αράχνες ή οι σκύλοι ή τα περισσότερα ζώα φοβούνται περισσότερο εσένα παρά εσύ αυτά, αλλά δεν συμφωνώ με αυτό, τρέμω τα ρακούν».

katie-holmes

9. Ρίτα Όρα
Η Βρετανίδα τραγουδίστρια είχε παραδεχτεί ότι φοβόταν τις τουαλέτες. Η Ρίτα Όρα είχε αναφέρει πως: «Πάντα όταν πηγαίνω στην τουαλέτα, έχω την αίσθηση ότι κάτι θα βγει από το κάτω μέρος», προσθέτοντας πως «τη νύχτα, φροντίζω πάντα να ανάβω το φως όταν πηγαίνω».

ritaora01

10. Κλοέ Καρντάσιαν
Η τηλεπερσόνα της γνωστής οικογένειας των Καρντάσιαν, είχε παραδεχτεί ότι είχε ομφαλοφοβία, δηλαδή ο αφαλός, της προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια. Η Κλόε Καρντάσιαν είχε δηλώσει: «Μισώ τους αφαλούς. Δεν μπορείς να αγγίξεις τον δικό μου και δεν θέλω να αγγίξω τον δικό σου. Όταν είμαι στο ντους, φοράω γάντια και ουρλιάζω κάθε φορά που πλένω τον αφαλό μου».

kloe

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00