Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Το «έκαψαν» στον Αργυρό οι παίκτες του Παναθηναϊκού (Βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στον τελικό τον ΠΑΟΚ με 1-0, επέστρεψε στους τίτλους μετά το 2014 και το γιόρτασε στο κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα.

 

Οι πράσινοι λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα έκαναν την εμφάνιση τους στο νυχτερινό κέντρο εν μέσω αποθέωσης από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε εκεί. Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών ήταν και αρκετά στελέχη της ΠΑΕ, όχι όμως και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος προτίμησε να ξεκουραστεί.

Στο κέντρο δεν ήταν ούτε ο Γιάννης Αλαφούζος, όμως ήταν η κόρη του Ελένη, η οποία γιόρτασε μαζί με όλη την υπόλοιπη ομάδα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού το γιόρτασαν με την ψυχή τους λίγες ώρες μετά την κατάκτηση της κούπας, η οποία δεν γινόταν να μην ανέβει στην πίστα.

Ο Αργυρός μπορεί να μην τραγούδησε τον ύμνο του συλλόγου αλλά σήκωσε στην πίστα τον Δημήτρη Κουρμπέλη μαζί με το τρόπαιο και αφιέρωσε στην ομάδα, την μεγάλη του επιτυχία «Στην Αθήνα μου».

Αξίζει να σημειωθεί πως την παράσταση έκλεψε και ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος τραγούδησε σε πολύ καλά ελληνικά από την πίστα έχοντας στο πλευρό του τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Ο Μπρινιόλι το γιόρτασε κι αυτός με την ψυχή του, καθώς έκανε σαν… μικρό παιδί και τραγούδησε με πάθος το «Bella Ciao», ενώ την παράσταση έκλεψε κι ο Γιάννης Κώτσιρας με το ζεϊμπέκικό του, που συνοδεύτηκε από πάρα πολλά λουλούδια από συμπαίκτες και λοιπούς θαμώνες.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου