Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Εντ Σίραν: Έγινε για δεύτερη φορά πατέρας

Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε ο Εντ Σίραν.

Η σύζυγός του, Τσέρι Σίμπορν έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ο 31χρονος καλλιτέχνης μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με το κοινό του.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Εντ Σίραν ανακοίνωσε τον ερχομό της κορούλας του.

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι αποκτήσαμε ένα ακόμη όμορφο κοριτσάκι. Είμαστε και οι δύο τόσο ερωτευμένοι μαζί της και πετάμε από τη χαρά μας, που είμαστε πλέον, μια οικογένεια 4 ατόμων», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, κάτω από μία φωτογραφία με δύο παιδικά καλτσάκια.

Το ζευγάρι δεν αποκάλυψε ακόμα το όνομα που θα πάρει το μωρό τους.

Η Τσέρι Σίμπορν και ο Εντ Σίραν έχουν αποκτήσει ακόμα μία κορούλα, τη μικρή Λίρα, η οποία γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2020.

Ο μουσικός είχε κάνει γνωστή την είδηση της γέννησής της με ένα όμοιο στιγμιότυπο, στο οποίο έδειχνε τα καλτσάκια της στους ακόλουθούς του στο Instagram.

Στη λεζάντα είχε γράψει: «Την περασμένη εβδομάδα, με τη βοήθεια μιας καταπληκτικής ομάδας τοκετού, η Τσέρι γέννησε την όμορφη και υγιή κόρη μας, Λίρα Αντάρκτικα Σίμπορν Σίραν. Είμαστε ερωτευμένοι μαζί της. Τόσο η μητέρα, όσο και το μωρό τα πάνε περίφημα και είμαστε στον έβδομο ουρανό. Ελπίζω να σεβαστείτε τις ιδιωτικές μας στιγμές αυτό τον καιρό. Σας στέλνω όλη μου τη αγάπη και θα ξαναβρεθούμε, όταν έρθει η ώρα να επιστρέψω».

Στις αρχές του 2018, ο Εντ Σίραν, είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του με την παιδική του φίλη Τσέρι Σίμπορν μέσω Instagram. «Αρραβωνιάστηκα λίγο πριν από τη νέα χρονιά με την Τσέρι. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, και οι γάτες μας είναι ευχαριστημένες» είχε γράψει στην ανάρτηση την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία τους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου