Οι αντιδράσεις της κόρης και του αδερφού του Στάθη Ψάλτη για την εκταφή

Ψάλτης

Η κόρη και ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη μιλούν για το ζήτημα που προέκυψε σχετικά με την εκταφή  του αείμνηστου ηθοποιού

Μαρία Ψάλτη: «Ενημερώθηκα τυχαία μέσα από το Facebook»

Η κόρη του ηθοποιού παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και τοποθετήθηκε σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει.

Αν και ο Δήμος Ζωγράφου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με την οικογένεια του εκκλιπόντος, προκειμένου να την ενημερώσουν για την εκταφή της σορού του, δεν βρέθηκε κανείς.

Μάλιστα, τονίζεται ότι η εκταφή έπρεπε να είχε γίνει τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, όμως ο Δήμος Ζωγράφου προχώρησε σε παράταση δύο ακόμα ετών.

Η Μαρία Ψάλτη από τη μεριά της ανέφερε πως ενημερώθηκε για την εκταφή του πατέρα της μέσω του Facebook και της ανάρτησης της Μαίρης Μπάρκουλη.

Συγκεκριμένα, στη δημοσίευσή της, η Μαίρη Μπάρκουλη ανέφερε πως η εκταφή έγινε εντελώς «υπηρεσιακά» και τόνισε πως «ουδείς ασχολήθηκε ή ενδιαφέρθηκε».

«Ενημερώθηκα για το θέμα του πατέρα μου μέσα από το Facebook τυχαία. Είδα την ανάρτηση της Μαίρης Μπάρκουλη και ξαφνιάστηκα πολύ, δεν με ενημέρωσε ποτέ κανένας για αυτό το θέμα. Έχω κάνει ήδη κάποιες κινήσεις. Είμαστε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, ώστε να πάρουμε τα οστά του πατέρα μου και να τα μεταφέρουμε στο Α’ Νεκροταφείο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ψάλτη.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Δήμου. «Μου κάνει εντύπωση που λένε πως δεν βρήκαν κάποιον από την οικογένειά του. Αν επικοινώνησαν με τη Χριστίνα Ψάλτη δεν το γνωρίζω, γιατί από τότε που έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς μου, δεν έχουμε επαφές. Η κοπέλα έχει προχωρήσει τη ζωή της και είναι λογικό. Μας συνέδεε ο μπαμπάς μου πλέον, δεν υπάρχει», δήλωσε.

Ξεσπά ο Γιάννης Ρώτας για την εκταφή του αδερφού του – «Είμαι σε γηροκομείο, δεν μπορώ να κάνω τίποτα»

Ο αδερφός του αείμνηστου ηθοποιού, Γιάννης Ρώτας, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και όπως είπε, ούτε εκείνος ενημερώθηκε για την κίνηση αυτή.

«Δεν είχα ιδέα για την εκταφή του αδερφού μου. Η ανιψιά μου, Μαρία είναι χάλια… Να είμαι κλεισμένος σε γηροκομείο και να μην μπορώ να κάνω τίποτα, καταστενοχωρήθηκα», είπε. «Ο δήμος δεν είχε δίκιο θα μπορούσε να πάρει στο σωματείο ηθοποιών ή στο σπίτι του ηθοποιού» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα.