Ο Τέο Αλεξάντερ για το bullying που δέχτηκε: «Του έσπασα το κεφάλι και τον έστειλα στο νοσοκομείο» (Βίντεο)

Τέο Αλεξάντερ

«Έκλαιγα αλλά έπρεπε να γίνει, γιατί πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου», ανέφερε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του – Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Τέο Αλεξάντερ θυμήθηκε ένα συμβαν, με δυσάρεστη εξέλιξη, όταν δέχτηκε bullying για τα κιλά του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κυψέλη», ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στη συμπεριφορά που δέχτηκε στο και στο ξέσπασμά του.

«Δεχόμουν bullying, μέχρι που έστειλα αυτόν που το έκανε στο νοσοκομείο» είπε αρχικά ο Τέο Αλεξάντερ και συνέχισε: «Ζοριζόμουν γιατί ήταν άδικο. Καθόμουν σε ένα παγκάκι και παρατηρούσα και με έλεγαν χοντρό. Έκλαιγα και του έσπασα το κεφάλι σε μια ελιά. Έκλαιγα αλλά έπρεπε να γίνει γιατί πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου… Συμφωνώ να μην καταφτάνουμε στη βία αλλά αν συνεχίζεται; Βεβαίως κι υπάρχουν άλλοι τρόποι. Ο άνθρωπος δεν έχει εξελιχθεί.

Κι αν δεν δουλέψει το να μιλήσεις στους γονείς σου; Το είπα κι από πριν στους γονείς μου. Με στήριξαν και μου είπανε κάτι για αυτό. Είμαι παθιασμένος γιατί είμαι ευαίσθητος για όσα παιδιά δέχονται bullying οποιασδήποτε μορφής. Άρα οποιαδήποτε είναι η λύση, πρέπει να τη βρούνε. Να μιλήσουν στους γονείς τους, στους ψυχολόγους και στους δασκάλους και μετά να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους γιατί η ψυχολογική βία που τρώνε αυτά τα παιδιά είναι πολλές φορές πολύ χειρότερη από το σωματική».

Δείτε το βίντεο