Πέτρος Φιλιππίδης: Γιατί αναφέρθηκε η Φωτεινή Πετρογιάννη στη δίκη και ποια είναι η σχέση της με τη δεύτερη καταγγέλλουσα (Βίντεο)

Πέτρος Φιλιππίδης, Πέτρος Φιλιππίδης: Γιατί αναφέρθηκε η Φωτεινή Πετρογιάννη στη δίκη και ποια είναι η σχέση της με τη δεύτερη καταγγέλλουσα (Βίντεο)

Με τρεμάμενη φωνή, η δεύτερη γυναίκα που κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού της το 2010 στο θέατρο «Μουσούρη» συνέχισε χθες την κατάθεσή της σοκάροντας με τα όσα περιέγραψε λεπτομερώς στο δικαστήριο. Η καταγγέλλουσα ρωτήθηκε στη δίκη για το αν είχε κατά το παρελθόν επικοινωνία με κάποιον δημοσιογράφο και αναφέρθηκε στη Φωτεινή Πετρογιάννη από το Πρωινό.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τη δημοσιογράφο σχετικά, το πρωί της Τετάρτης 18/5.

«Έχουμε μία επικοινωνία εδώ και πάρα πολύ καιρό. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι ρεπορτάζ, είχε τύχει να συνομιλήσω μαζί της στο πλαίσιο ενός άλλου θέματος κάποια στιγμή και έγιναν όλα αυτά μετά, και είδαν το φως της δημοσιότητας όσα καταγγέλλει. Η ίδια δε μου έχει ζητήσει ποτέ να πω κάτι εδώ ή να μεταφέρω κάτι» εξήγησε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό.

«Ερωτήθηκε από το δικαστήριο αν ποτέ έχει επικοινωνήσει κάποιος δημοσιογράφος μαζί της κατά το παρελθόν. Εγώ στο παρελθόν είχα βρει τη συγκεκριμένη γυναίκα γιατί συνεργαζόταν με κάποιον άλλον άνθρωπο, πέρσι στις αρχές αυτής της ιστορίας. Είχα επικοινωνήσει μαζί της για να μου πει την εμπειρία της αναφορικά με τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλω να πω το όνομά του. Μου είχε πει ότι η συνεργασία τους ήταν εξαιρετική και ξεκινήσαμε να έχουμε μία επαφή γι’ αυτή τη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς να μου κατονομάσει ποτέ τον Πέτρο Φιλιππίδη.

“Έχω ζήσει κάτι πάρα πολύ άσχημο με έναν άλλον άνθρωπο” χωρίς να μου τον κατονομάσει» είπε στη συνέχεια η Φωτεινή Πετρογιάννη για τον λόγο που αναφέρθηκε το όνομά της στη διαδικασία.

Όπως λοιπόν, υπογράμμισε η δημοσιογράφος την κάλεσε χθες το βράδυ ανθρώπινα να δει πώς είναι. «Είναι συντετριμμένη, είναι πιεσμένη και φορτισμένη, όπως καταλαβαίνετε δε μπορεί να ακούει όσα συμβαίνουν και της είναι ήδη δύσκολο να βγει στο βήμα και να πει την αλήθεια της. Εμένα στο τηλέφωνο χθες αυτή η γυναίκα έκλαιγε. Και δεν θέλω να πω τίποτα άλλο γι’ αυτή την ιστορία. Θα μπορούσε να έχει λιποθυμήσει και στο τηλέφωνο που μιλούσαμε» είπε χαρακτηριστικά.