Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Βαθιά συγκινημένος με την κόρη του – Δεν μπορώ καν να μιλήσω

Παπακωνσταντίνου

Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου έκανε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής και ενθουσίασε με τα μοναδικά της έργα, και οι γονείς της δεν μπορούν να κρύψουν την συγκίνησή τους

H Nικολέττα Παπακωνσταντίνου χαράζει τον δικό της δρόμο στις Τέχνες. Η νεαρή εικαστικός μπορεί να κληρονόμησε την οικογενειακή αγάπη για τα καλλιτεχνικά, ωστόσο δεν ακολούθησε τα χνάρια των γονιών της, του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Ράντου.

Η μοναχοκόρη του ζευγαριού άνοιξε τα φτερά της και παρουσίασε τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες στην έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών εγκαταστάσεων με τίτλο «Περί Οικειότητας» που πραγματοποιεί στη γκαλερί «Αγκάθι» από τις 14 Μαΐου έως και τις 28 Μαΐου.

Στα εγκαίνια της έκθεσης βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και η νεαρή εικαστικός μίλησε για την πρώτη της έκθεση.

Είμαι ενθουσιασμένη

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ πολύ για όλα όσα πρόκειται να έρθουν. Πρόκειται για μια ενότητα έργων την οποία εμπνεύστηκα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι γονείς μου με ενθάρρυναν στο να κάνω αυτό που αγαπάω. Με στήριξαν και με στηρίζουν όπως μπορούν».

Συγκινημένος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

«Είμαι βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ καν να μιλήσω, είναι φοβερό, το πουλάκι μας. Μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα ήμερο περιβάλλον, χωρίς τσακωμούς. Με την Ελένη Ράντου έχουμε μια αρμονική ζωή και αγαπιόμαστε».

Ελένη Ράντου – Έβαλα τα κλάματα

«Νιώθω ότι εκείνη μου δίνει συμβουλές, η μια δίνει κουράγιο στην άλλη. Είδα τα έργα της πρώτη φορά χθες και μου ήρθανε κλάματα».