Νεσχάν Μουλαζίμ: Ο χαρακτηρισμός «Τουρκάλα» δεν με ρίχνει ψυχολογικά, είμαι υπερήφανη για την καταγωγή μου

Νεσχάν

Τι είπε για την πρόταση γάμου που δέχτηκε

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε η Νεσχάν Μουλαζίμ. Το μοντέλο μίλησε για τον σύντροφό της, για την πρόταση γάμου που της έκανε, αλλά και για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί, λόγω της καταγωγής της.

«Η πρόταση γάμου έγινε στην Πάρο. Επειδή φόρεσα λευκά, όλος ο κόσμος νόμιζε ότι παντρεύτηκα. Έγινε πολύ ξαφνικά η πρόταση γάμου. Με πήγε στον Άγιο Φώκα στην Πάρο να δούμε το ηλιοβασίλεμα, γονάτισε και μου έδωσε δαχτυλίδι. Ο μπαμπάς μου ακόμα δεν έχει γνωρίσει τον γαμπρό», είπε χαρακτηριστικά.

«Επειδή τα σύνορα ήταν κλειστά, λόγω του κοροναϊού, δεν μπορούσαμε να πάμε στην Τουρκία. ο πολιτικός γάμος θα γίνει τον Ιούνιο σε κάποιο νησί και του χρόνου θα προγραμματίσουμε το πάρτι. Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Με κέρδισε η ευγένειά του, το χαμόγελό του και η καλοσύνη του», δήλωσε το μοντέλο.

Τέλος, το μοντέλο αναφέρθηκε στη ρατσιστική συμπεριφορά που έχει δεχθεί ζώντας στην Ελλάδα.

«Ήρθα στην Ελλάδα πριν 20 χρόνια, έχω αντιμετωπίσει ρατσισμό στη δουλειά. Όταν άκουγα σχόλια για την καταγωγή μου, έλεγα ότι δεν ήθελα να συμμετάσχω σε αυτή τη δουλειά. Ο χαρακτηρισμός «Τουρκάλα» δεν με ρίχνει ψυχολογικά, είμαι περήφανη για την καταγωγή μου. Ο πατέρας μου το πήρε βαριά, όταν αποφάσισα να μετακομίσω στην Ελλάδα. Για δύο χρόνια δεν μου μιλούσε», είπε κλείνοντας.