Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης – Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση» (Βίντεο)

H Ντέσσυ Κουβελογιάννη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την αποχή από την τηλεόραση, τις δύσκολες τηλεοπτικές στιγμές και τη Νανά Καράγιαννη.
Η δημοσιογράφος μίλησε για την καρίερα της στην τηλεόραση.

«Έχω αντιμετωπίσει πολλές δύσκολες στιγμές στον αέρα των εκπομπών που έκανα. Έπρεπε να χειριστώ τσακωμούς για κάποια ριάλιτι παιχνίδια και φώναζε ο ένας στον άλλον. Αυτή η οχλαγωγία με ενοχλεί πολύ. Ενώ γίνονταν οι τσακωμοί, μου μιλούσαν οι συνεργάτες μου από το κοντρόλ και δεν μπορούσα να τους ακούσω από το θόρυβο. Είχαμε κάνει μία συνέντευξη σε μία γυναίκα. Βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και δεν εξέφρασε μόνο τη δυσαρέσκεια της, άλλα καταράστηκε την κόρη μου. Δεν θυμάμαι τί είπα εκείνη τη στιγμή. Νομίζω ότι ήταν ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί. Το ξεπέρασα όμως εύκολα και δεν της κρατάω κακία. Η τηλεόραση είναι αγαπημένο μου αντικείμενο μέσα στο σπίτι. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τηλεόραση», ανέφερε αρχικά η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

«Υπήρξαν προτάσεις για να επιστρέψω στην τηλεόραση, άλλα δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να το κάνω. Μετά όταν ήθελα εγώ, δεν υπήρχαν προτάσεις. Η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα έντυπα και οτιδήποτε έχω κάνει στη ζωή μου είναι η δουλειά μου, δεν είναι η ζωή μου. Δεν αφήνω τη δουλειά μου να με επηρεάσει στην προσωπική μου ζωή και στην προσωπικότητα μου. Όλα είναι εφήμερα», δήλωσε σχετικά με την αποχή της από την τηλεόραση και τα έντυπα μέσα.

«Επειδή έχω δουλέψει σε εφημερίδες, σε περιοδικά, έχω κάνει αρχισυνταξία και δεν ήμουν μόνο παρουσιάστρια, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης. Είναι κακό αυτό που λένε κάποιοι για ορισμένους παρουσιαστές που έχουν διατηρήσει για χρόνια τη θέση τους. Για παράδειγμα ο Γιώργος Παπαδάκης, έκτος του ότι τα καταφέρνει, τα «φέρνει» κιόλας. γιατί να φύγει; Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση τώρα γιατί έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου»,

»Κάποια «όχι» που είπα στο παρελθόν, σχετίζονταν με το ότι ήθελα να ζήσω στιγμές με τα παιδιά μου και το πέτυχα. Τώρα ήρθε η ώρα να γυρίσω στην τηλεόραση, εφόσον υπάρξει κάτι που θα μπορώ να ανταπεξέλθω. Δεν με νοιάζει αν θα είμαι μπροστά η πίσω από τις κάμερες. Έχω απωθημένο εδώ και πολλά χρονιά να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Ποτέ δεν έχω πει τι δεν μου αρέσει καθόλου στην τηλεόραση. Για να υπάρχει κάτι στην τηλεόραση σημαίνει ότι κάποιοι το παρακολουθούν και είναι σαν να τους προσβάλω», συμπλήρωσε.

Μεταξύ άλλων η Ντέσσυ Κουβελογιάννη, αναφέρθηκε στην παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη», Δανάη Μπάρκα, αλλά και στην Νανά Καραγιάννη.

«Η Δανάη είναι η χαρά της ζωής. Έχει πάρα πολλές ερμηνείες αυτό το πρόσωπο και δεν είναι δήθεν», είπε.

Για την Νανά Καραγιάννη, τόνισε πως, «από τη συνεργασία μου με τη Νανά Καραγιάννη στην εκπομπή «Τελεία και παύλα» θυμάμαι τα καλύτερα. Όλοι είχαμε αντιληφθεί ότι έχει πρόβλημα και τις είχαμε μιλήσει. Η Νανά Καραγιάννη με ρώταγε αν ήθελα να παραγγείλουμε σουβλάκια και αφού τρώγαμε εκείνη έφευγε και πήγαινε στην τουαλέτα».

Τέλος, τοποθετήθηκε σχετικά με τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση.

«Υπάρχει πρόσωπο που με πήρε τηλέφωνο και με παρακάλεσε να μη δημοσιευτεί κάτι που δεν ήθελε και δεν το έκανα. Δεν μπαίνω στη διαδικασία για το ποιός θα γίνει χειρότερος από τον άλλον για να κερδίσει νούμερα. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Η φετινή, καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος στην τηλεόραση θα έχει πολλές εκπλήξεις», κατέληξε κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00