Ο Γιώργος Σαρρής αποκαλύπτει: Για αυτό το λόγο διαλύθηκαν οι Ζιγκ Ζαγκ

Γιώργος Σαρρής

Αποκαλύψεις από τον Γιώργο Σαρρή

O Γιώργος Σαρρής αναφέρθηκε στο τέλος των Ζιγκ Ζαγκ και στην πολυετή καριέρα του.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την αγάπη που πήρε από τον κόσμο και τα προβλήματα που είχε το γκρουπ.

«Ήμασταν ίσως το συγκρότημα που κράτησε περισσότερο από όλα. Ήμασταν 16-17 χρόνια όλοι μαζί και μετά το λογικό ήταν να αρχίσει να πέφτει η δημοτικότητα. Εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα και οι εκνευρισμοί. Διαφωνίες ως προς την πορεία του γκρουπ. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα διαλυθεί το συγκρότημα και δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό. Έμεινα τρία χρόνια εκτός αλλά η εποχή είχε αλλάξει και κάναμε διαφορετικά πράγματα. Είναι χημική ένωση το συγκρότημα. Ήμασταν 4 διαφορετικά άτομα που μερικές φορές δεν μοιάζαμε σε τίποτα μεταξύ μας. Περάσαμε τρομερά αυτά τα 20 χρόνια, χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες ή κόντρες και απορούσαμε κι εμείς οι ίδιοι» αποκάλυψε ο Γιώργος Σαρρής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για τη σύζυγό του με την οποία χώρισαν αλλά ξαναπαντρεύτηκαν
«Ξαναπαντρευτήκαμε. Ο γάμος είναι ένα σχολείο που πρέπει να το περάσουμε όλοι, είναι η ουσία, μας μαθαίνει με έναν τρόπο πως ανήκουμε κάπου. Είχαν έρθει όλα πάρα πολύ γρήγορα, δεν με τρέλαναν έτσι ώστε να γίνω κάποιος άλλος άνθρωπος, αλλά επηρεάστηκα από την επιτυχία.

Σκεφτόμουν ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να κάνεις ότι θέλεις. Αυτό στεναχώρησε και άλλους ανθρώπους. Η φύση της τέχνης είναι τέτοια που σου δίνει ελευθερία. Η τέχνη και η καταστροφή είναι πολύ κοντά».