Λάκης Γαβαλάς: «Γιατί ξέρετε πώς είναι η πισίνα του και με ποιους είναι παρέα και τι κάνει» (Βίντεο)

Λάκης Γαβαλάς

“Εγώ δεν θα είμαι στο GNTM γιατί δεν έχω κάνει διεθνή καριέρα. Μη γελάτε όταν μιλάω σοβαρά”, λέει ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς πέρασε το κατώφλι του Πρωινό τη Δευτέρα και μίλησε αρκετή ώρα με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για την πώληση του ακινήτου της Κάντζας.

Ολοκληρώνοντας την κουβέντα τους, ο Λάκης Γαβαλάς θέλησε να πει με νόημα: «Θέλω να σας πω, επειδή βλέπω χαμογελούν τα μάτια σας και για μένα αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, σας έδωσα να καταλάβετε ότι η ζωή δεν τελειώνει με μια αποτυχία, η οποία μπορεί να είναι εμπορική, κάποιας ιδέας που δεν υλοποιείται. Η ζωή είναι να είμαστε καλοί άνθρωποι και πριν κοιμηθούμε το βράδυ να πούμε έπραξα και σήμερα το καλό.

Όταν κάποιος σου λέει ότι επειδή σήμερα βαρέθηκα να σου μιλάω μπαίνω στην πισίνα μου να κολυμπήσω κι εσύ πήγαινε στην πλατεία να πάρεις αέρα, το ότι δημιούργησες σε αυτόν τον άνθρωπο αυτό το κόμπλεξ γιατί ξέρετε πώς είναι η πισίνα του και με ποιους είναι παρέα και τι κάνει, εγώ είμαι ευτυχισμένος που θα πήγαινα στην πλατεία. Και ειδικά αυτή τη συγκεκριμένη φορά ήμουν στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη που είναι και τέλεια».

Σε ερώτηση για το αν θα πάει στο GNTM, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν θα είμαι γιατί δεν έχω κάνει διεθνή καριέρα. Μη γελάτε όταν μιλάω σοβαρά».