Μαντώ Γαστεράτου: Έχει συμβεί σε συνεργασία μου να μου πει κεντρικό πρόσωπο πριν το γύρισμα «Εσύ θα το βουλώνεις»

Γαστεράτου

«Καμιά φορά βλέπεις και κριτικές που σου κάνει ο κόσμος ή οι άνθρωποι που κάνουν αυτοί τη δουλειά στην τηλεόραση, που λένε ότι είσαι μαγκωμένος, αλλά δεν ξέρουν πως περνάς στο εργασιακό σου περιβάλλον»

Η Μαντώ Γαστεράτου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, αποκάλυψε τον εργασιακό εκφοβισμό που είχε δεχθεί σε παλαιότερη τηλεοπτική της συνεργασία.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαντώ Γαστεράτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει τύχει σε συνεργασία μου, πριν ξεκινήσει το γύρισμα, να έρχεται το κεντρικό πρόσωπο στην παρουσίαση – για να μην πω αν ήταν άνδρας ή γυναίκα μιας και δεν θέλω να φωτογραφίσω κάποιον ή κάποια – και να μου λέει «εσύ θα το βουλώνεις! Πριν ξεκινήσω να μιλάω, εσύ θα το βουλώνεις». Το δεχόμουν τότε και πήγαινα στη δουλειά χωρίς να μπορώ να αποδώσω».

«Μετέπειτα ήμουν και πολύ μαγκωμένη στον αέρα. Καμιά φορά βλέπεις και κριτικές που σου κάνει ο κόσμος ή οι άνθρωποι που κάνουν αυτοί τη δουλειά στην τηλεόραση, που λένε ότι είσαι μαγκωμένος, αλλά δεν ξέρουν πως περνάς στο εργασιακό σου περιβάλλον».

«Στο εδώ και τώρα, που μιλάμε, δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου σε καμία εκπομπή από αυτές που γίνονται. Ασχολούνται συνέχεια με θέματα βαριά και δεν μπορώ να ακούω άλλο για τις γυναικοκτονίες και την κακοποίηση παιδιών από το πρωί μέχρι το βράδυ» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαντώ Γαστεράτου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN. «Θέλω να αφιερωθώ περισσότερο στην οικογένεια και το μωράκι που έρχεται παρά να επιστρέψω στην τηλεόραση».