Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Ανδρομάχη για τις κακές κριτικές στην Eurovision: Τα αρνητικά σχόλια με δυναμώνουν

Δείτε όσα δήλωσε η εκπρόσωπος της Κύπρου αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τον αποκλεισμό της

Το μεσημέρι της Κυριακής, η κυπριακή αποστολή επέστρεψε στην Ελλάδα, ενώ σε λίγες ώρες αναμένεται και η άφιξη της Αμάντας Γεωργιάδη, που κατέκτησε την 8η θέση στον τελικό της Eurovision.

Η νεαρή τραγουδίστρια Ανδρομάχη που εκπροσώπησε φέτος την Κύπρο δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό και κατά την επιστροφή της στο αεροδρόμιο, την περίμεναν οι δημοσιογράφοι για τις πρώτες δηλώσεις.

Η Ανδρομάχη μίλησε αρχικά για τα συναισθήματά της από τον διαγωνισμό: «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, πάρα πολύ γεμάτη! Θα το ξανακάναμε 100 φορές και είμαστε πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενοι», ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι δεν πέρασε στον τελικό:

«Δεν μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή τι έφταιξε και δεν περάσαμε στον τελικό. Θα κάτσουμε και θα μελετήσουμε το υλικό που έχουμε για να δούμε τις αδυναμίες μας και τι πρέπει να διορθώσουμε. Από κει και πέρα θα κινηθούμε ανάλογα. Είμαι ικανοποιημένη όμως γιατί αυτό το πράγμα δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι αν δεν ανέβεις σε αυτή τη σκηνή. Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα».

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Ανδρομάχης και το τραγούδι Ela στον δεύτερο ημιτελικό

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η τραγουδίστρια απάντησε με χαμόγελο πως: «Τα αρνητικά σχόλια με δυναμώνουν γενικά στη ζωή μου, δεν με ρίχνουν, άρα καλό μου κάνουν γιατί στο κάτω κάτω ο κόσμος είναι αυτός που μας ακούει και τον λαμβάνω πάντα υπόψιν. Τα αρνητικά σχόλια λοιπόν είναι προς όφελος μου» και πρόσθεσε.

«Το αν είχα τις δύσκολές μου μέρες, που ειπώθηκε, είναι δικό μου θέμα νομίζω, όλα καλά. Δεν έχω κάτι να πω. Ο καθένας έχει την άποψη του, ο καθένας έχει το αυτί του και είναι σεβαστό».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου