Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Eurovision: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη μουσική βραδιά στο Τορίνο (Βίντεο)

Απόψε είναι ο μεγάλος τελικός της Eurovision που διεξάγεται στο Τορίνο της Ιταλίας. Την Ελλάδα εκπροσωπεί η Αμάντα Γεωργιάδη με μία μπαλάντα και θα εμφανιστεί 17η στη σειρά.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό της Eurovision 2022 έχει ξεκινήσει και οι προετοιμασίες για την μεγάλη βραδιά στο Τορίνο είναι πυρετώδεις.

Το μεγάλο φαβορί του 66ου διαγωνισμού είναι η Ουκρανία, την οποία εκπροσωπούν οι «Kalush Orchestra», με το τραγούδι Stefania.

Το κομμάτι συνδυάζει μελωδικά στοιχεία με τη ραπ και έχει μετατραπεί σε έναν άτυπο ύμνο των Ουκρανών. Ο τραγουδιστης εμπνεύστηκε από τη μητέρα του και ένα παραδοσιακό νανούρισμα που του σιγοτραγουδούσε για να κοιμηθεί.

«Οποιαδήποτε νίκη σε οποιαδήποτε πτυχή θα ήταν πολύ σημαντική για την Ουκρανία αυτές τις μέρες, γιατί η νίκη στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα ανέβαζε το πνεύμα των Ουκρανών και θα ήταν πολύ καλά νέα, ενώ δεν έχουμε πολλά καλά νέα αυτές τις μέρες», δήλωσε το συγκρότημα.

Ένα ζευγάρι απο το fan club του συγκροτήματος της Ουκρανίας φορά ένα κοστούμι με τις πόλεις της χώρας που χτυπήθηκαν από τη Ρωσία.

Η καλοδουλεμένη μπαλάντα της Αμάντα Γεωργιάδη, που εκπροσωπεί τη χώρα μας, δείχνει να έχει τα φόντα για να πάρει μία αρκετά καλή θέση και θα εμφανιστεί στην σκηνή στην 17η θέση.

Στον μεγάλο τελικό απόψε θα συμμετάσχουν οι είκοσι χώρες. Το μεγάλο φαβορί, όπως δείχνουν τα στοιχήματα, είναι η Ουκρανία, την οποία εκπροσωπούν οι Kalush Orchestra με το τραγούδι «Stefania».

Το δεύτερο μεγαλύτερο φαβορί είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, με τον Sam Ryder και το τραγούδι «Space Man».

Την κορυφαία τριάδα συμπληρώνει η Σουηδία με το τραγούδι «Hold me closer».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου