Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: Ο πελάτης μου είναι αθώος και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Φιλιππίδης

«Δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνθέτουν το κατηγορητήριο του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης», τόνισε ο δικηγόρος.

Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και τα στοιχεία που μπορούν να δουν το φως της δημοσιότητας είναι ελάχιστα.

Μιλώντας στο MEGA, ο δικηγόρος του ηθοποιού ανέφερε ότι ο πελάτης του είναι αθώος και πως βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μάλιστα, επανέλαβε ξανά πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνθέτουν το κατηγορητήριο του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, είναι σχεδόν ένα χρόνο φυλακισμένος για κατηγορίες που δεν υπάρχουν στοιχεία. Μία καταγγελία που έχει γίνει το 2008 και το 2009, η καταγγέλλουσα η μόνη απόδειξη είναι ο λόγος της και τα λεγόμενα των οικείων της», είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να γίνονται οι καταγγελίες σε συγκεκριμένο χρόνο και να τεκμηριώνονται για να μην υπάρχει εκφυλισμός του #Metoo. Είναι τόσο ισχυρό το βίωμα του βιασμού που κάθε γυναίκα θα πρέπει να το καταγγέλλει άμεσα. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, αυτό ορίζουν οι νόμοι. Από τα στοιχεία που υπάρχουν, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος. Ειδικά η πρώτη καταγγέλλουσα έχουν πέσει σε τέτοιες αντιφάσεις, που εάν διαβάσει κανείς στη συνέχεια αυτά που είπε, θα το δει και μόνος του ότι είναι αθώος», πρόσθεσε.

«Το κοινό που έχουν τα 3 άτομα, είναι ότι προσέγγισαν τον ηθοποιό για να βρουν δουλειά και δεν βρήκαν. Το κίνητρο που έχει μία γυναίκα, και δεν είναι η δημοσιότητα, θα αποδειχθεί στο δικαστήριο. Καμία γυναίκα δεν ανέφερε στο ΣΕΗ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε βιάσει κάποια γυναίκα. Είχαν επισημάνει τον σκληρό χαρακτήρα του, και δεν μιλούν για βιασμό», συμπλήρωσε καταλήγοντας ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.