Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Αμάντα Γεωργιάδη με τον σύντροφό της, λίγο πριν τον τελικό – «Είναι ωραίο να έχεις κάποιον που σε αγαπάει»

Η Αμάντα Γεωργιάδη δεν βρίσκεται μόνη στο Τορίνο, όπου και διεξάγεται η φετινή Eurovision. Ο σύντροφός της βρίσκεται στο πλευρό της και την υποστηρίζει, όπως φάνηκε και από την κοινή τους συνέντευξη, το πρωί της Παρασκευής.

 

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού», παρέα με τον σύντροφό της.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, αφού έκανε ένα διάλειμμα από τις πρόβες, μίλησε για την επικείμενη εμφάνισή της στον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό. «Μου άρεσε. Θα το δούμε σήμερα με τον Φωκά και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε πιο καλά αλλά ένιωσα πολύ καλά», είπε η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision και στη συνέχεια περιέγραψε τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η χώρα προκρίθηκε στον τελικό, λέγοντας: «Είχα πάρα πολύ άγχος τότε. Τότε είχα άγχος. Όταν ήμουν τον καναπέ και έλεγαν τις χώρες και έλεγα ‘Τι θα κάνω; Δεν θα μπορώ να ξαναπάω στην Ελλάδα».

 

«Είναι και αυτός εδώ. Έχει πολύ άγχος. Είναι λίγο πιο ήρεμος μετά από τον ημιτελικό. Είναι ωραίο όταν κατεβαίνεις από τη σκηνή να έχεις κάποιον που σ’ αγαπάει», είπε χαρακτηριστικά για τον σύντροφό της.

Τέλος, μίλησε και ο ίδιος για την Αμάντα και την προσπάθειά της στον διαγωνισμό: «Ήμουν πολύ αγχωμένος. Η Αμάντα δεν ήταν καθόλου. Πιστεύω ότι θα τα πάει καλύτερα στον τελικό. Πάντα με υποστηρίζει. Είναι ταπεινή και προσγειωμένη. Ελπίζω να απολαύσει κάθε δευτερόλεπτο και μετά να την ξαναδώ».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου