Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Διάσημοι που απορρίφθηκαν στα πρώτα τους βήματα (Βίντεο)

Σήμερα είναι αναγνωρίσιμοι παγκοσμίως, ωστόσο στα πρώτα τους βήματα τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα. Η εκπομπή «Ελένη» μας παρουσιάζει ένα βίντεο με διάσημους ανθρώπους που δέχτηκαν την απόρριψη στα πρώτα τους βήματα, αλλά κατάφεραν να «λάμψουν».

Αν κάτι τους χαρακτηρίζει, πέρα από το ταλέντο, είναι το πείσμα και η πίστη που επέδειξαν μπροστά στις αντίξοες συνθήκες, με τις οποίες βρέθηκαν αντιμέτωποι στην αρχή της καριέρας τους.

Ο Έλβις Πρίσλεϊ εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού και στην πρώτη του απόπειρα να ασχοληθεί με το τραγούδι, άκουσε το εξής σχόλιο: «Μείνε στην οδήγηση φορτηγών στο Μέμφις, γιατί δεν πρόκειται ποτέ να τα καταφέρεις ως τραγουδιστής».

Η Όπρα Γουίνφρεϊ κρίθηκε ακατάλληλη στην αρχή της καριέρας της στην δημοσιογραφία, όπου εργαζόταν ως ρεπόρτερ του βραδινού δελτίου ειδήσεων.

Ο Στίβεν Κινγκ μετρά στο βιογραφικό του 70 βιβλία, με αρκετά από αυτά να έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Ωστόσο, πριν τη συγγραφική του απογείωση, το πρώτο βιβλίο του Κινγκ απορρίφθηκε…30 φορές και χαρακτηρίζοντάς τον…ατάλαντο.

Ο Γουόλτ Ντίσνεϊ απολύθηκε από την εφημερίδα στην οποία εργαζόταν επειδή…του έλειπε η φαντασία, όπως του είπαν.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ απορρίφθηκε τρεις φορές από τη Σχολή Θεάτρου και Κινηματογράφου του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια, ωστόσο ο ίδιος δεν σταμάτησε να κυνηγά το όνειρό του, με αποτέλεσμα το πανεπιστήμιο να του δώσει τιμητικά το πτυχίο του στα 48 του έτη.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00