Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πάνος Καλίδης: «Σφάζει» τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – «Δεν έχει αξιοπρέπεια, λόγος χωρίς βαρύτητα»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, σχολίασε την αποχώρηση και στην συνέχεια την επιστροφή της Κωνσταντίνας από το μουσικό σχήμα που βρισκόταν με τη Σαμπρίνα, ενώ αναφέρθηκε και στο φετινό Survivor.

«Είναι πολύ πιθανό να ήταν διαφημιστικό κόλπο για να γίνει ντόρος. Έχει συμβεί πάρα πολλές φορές να μην τηρηθούν κάποιοι κανόνες και όροι της συμφωνίας, έτσι ώστε ο ένας από τους καλλιτέχνες του σχήματος να νιώθει αδικημένος και να πρέπει να αποχωρήσει για το καλό της καριέρας του», είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης.

Και συνέχισε: «Κάποια στιγμή που ήμασταν στην παραλία με την Κάτια είχε περάσει ένας κωπηλάτης και μας έδωσε κάτι γαλέτες. Μου έδωσε και το κινητό του και μπήκα στα social και είδα το προφίλ μου και έστειλα κι ένα μήνυμα».

«Υπάρχει κάποιος που πιστεύει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ; Δεν έχει αξιοπρέπεια και ο λόγος του δεν έχει βαρύτητα. Εδώ ακούσαμε από τον Εμμανουήλ ότι τώρα που έφυγε η Σοφιάννα, ότι ο Άρης ήρθε κοντά με τη Ναυσικά. Πόσο τραγικό; Αφού με τη Ναυσικά είμαστε φίλοι τόσα χρόνια και γνωριζόμαστε και σαν ζευγάρια», συμπλήρωσε επίσης ο Πάνος Καλίδης.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος ρώτησε τον Πάνο Καλίδη για την αντίδραση του συντρόφου της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, με τον τραγουδιστή να γελά, να βγάζει το μικρόφωνο και να αποχωρεί.

Λίγο αργότερα, βέβαια, επέστρεψε και ολοκλήρωσε τη συνέντευξη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00