Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πελαγία Ζερβού: Η Ελλάδα ακολουθεί τα βήματα του εξωτερικού στο θέμα των plus size models (Βίντεο)

Το plus size μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη διαφορετικότητα στη μόδα.

Η Πελαγία Ζερβού εργάζεται ως plus size model εδώ και 17 χρόνια. «Δεν ξέρω εάν είχα ακούσει τον όρο plus size model. Ήταν πολύ στα σπάργανα», είπε και εξήγησε πως τα μεγέθη plus size θεωρητικά ξεκινούν από το μέγεθος medium.

«Κάθε εταιρεία διαλέγει το μοντέλο που θέλει να την εκπροσωπήσει. Στο εξωτερικό έχει μεγαλώσει το κομμάτι του plus size και στην Ελλάδα αρχίζουν τα βήματα σιγά σιγά και παίρνουν τον δρόμο τους. Το XL έχει επεκταθεί σε όλες τις εταιρείες», δήλωσε στο ΜΕGA.

«Δεν υπάρχει πια ο ρατσισμός. Η γενική αντίληψη του κόσμο το έχει καταλάβει ότι ο καθένας αντιπροσωπεύει αυτό που αντιπροσωπεύει».

«Στο γυμνάσιο και στο λύκειο πήγαινα σε σχολείο Θηλέων. Το δύσκολο κομμάτι της εφηβείας δεν το πέρασα. Δεν άκουγα σχόλια για τα κιλά μου ή να έχω απόρριψη. Φυσικά και είχα φλερτ. Τα παιδιά πάνε στο σχολείο για να μάθουν, όχι για να τους φοβίσουν επειδή έχουν κάτι διαφορετικό πάνω τους. Ο τότε σύντροφός μου μού ασκούσε bullying για το θέμα των κιλών. Δυστυχώς από αδυναμία δική μου η σχέση κράτησε πολλά χρόνια και ήταν ένα αγκαθάκι στην πορεία μου».

Η συμβουλή της στα νέα κορίτσια είναι να μην μείνουν σε μία σχέση όπου δεν τις εκτιμούν: «Είσαι αυτό που είσαι, αλλιώς να πάει στο καλό. Μου πήρε πολλά χρόνια να το καταλάβω, αλλά το κατάλαβα».

Όπως αποκάλυψε στην «Ελένη». ένα από τα μοντέλα που θαυμάζει είναι η Άσλεϊ Γκράχαμ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00