Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Ανέβασε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τις δύο εγκυμοσύνες της

οικονομακου

Με το δικό της ξεχωριστό τρόπο θέλησε να ευχηθεί στις μανούλες που έχουν σήμερα την τιμητική τους.

 

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λoγαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες από την περίοδο που ήταν έγκυος στα δυο παιδιά της: Τον Μάξιμο και τη Σιέννα.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας που γιορτάζει με χαρά την Ημέρα της Μητέρας, όπως αναφέρει το okmag.gr δηλώνει περήφανη για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Έτσι, με αφορμή τη σημερινή μέρα η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε δυο τρυφερά στιγμιότυπα από τις εγκυμοσύνες της.

Στην πρώτη φωτογραφία μας δείχνει πώς ήταν έγκυος στον 8ο μήνα στον Μάξιμο και συνοδεύει τη φωτογραφία από ένα τρυφερό μήνυμα. «Έγκυος στον Μαξιμάκο μου στον 8ο μήνα. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου! Χρόνια πολλά και στη δικη μου μανούλα!!! Χρόνια πολλά σε όλες τις μέλλουσες μανούλες και σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν πολύ για να γίνουν μανούλες… Στέλνω όλη μου την αγάπη και την θετική ενέργεια».

Και ακολούθησε η φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της στη Σιέννα. «Έγκυος στο Σιεννάκι μου στον 8ο μήνα. Χρόνια μας πολλά μανούλες!!! Αξίζουμε ολα τα “μπράβο” του κόσμου!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις αναρτήσεις

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου