Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Eurovision 2022: Ο «κακός χαμός» με το τραγούδι του Ισραήλ – Γιατί κινδύνευσε να μείνει εκτός διαγωνισμού (Βίντεο)

Ο τραγουδιστής Μιχαέλ Μπεν-Νταβίντ, που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στην φετινή Γιουροβίζιον στο Τορίνο της Ιταλίας, και η ομάδα που τον συνοδεύει αναχώρησε σήμερα από το διεθνές αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ. Αύριο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πρόβα του τραγουδιού “I.M” στη σκηνή του διαγωνισμού.

Στα μέσα Απριλίου, εξ αιτίας απεργιακών κινητοποιήσεων των διπλωματικών υπαλλήλων του ισραηλινού υπουργείου εξωτερικών, η υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας «Σιαμπάκ» δήλωσε ότι δεν θα είναι σε θέση να εγγυηθεί για την προσωπική ασφάλεια της ισραηλινής αποστολής. Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα η ισραηλινή κρατική ραδιοτηλεόραση να αποφασίσει ότι το Ισραήλ δεν θα λάβει μέρος στον φετινό διαγωνισμό.

Μόλις την περασμένη Πέμπτη ανακοινώθηκε ότι τελικά το Ισραήλ θα συμμετάσχει στον φετινό διαγωνισμό. Για πρώτη φορά, την απόλυτη ευθύνη για την μετάβαση και την ασφάλεια της ισραηλινής αποστολής αναλαμβάνει η υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας «Σιαμπάκ», και όχι το υπουργείο εξωτερικών, όπως γινόταν μέχρι τώρα, μιας και η απεργία των υπαλλήλων του συνεχίζεται.

Ακούστε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου