Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης στην πρεμιέρα της – Το στιγμιότυπο στo Instagram

Το βράδυ της Παρασκευής, η Δέσποινα Βανδή έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή κι ο αγαπημένος της βρέθηκε εκεί να την απολαύσει.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δε θα μπορούσε να λείπει, αφού τον τελευταίο καιρό εκείνος κι η διάσημη τραγουδίστρια είναι αχώριστοι.

Μαζί με τον Μανώλη Κονταρό, ο οποίος φημολογείται ότι θα παντρέψει το ζευγάρι, όταν έρθει εκείνη η ώρα, ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να απολαύσουν από κοντά την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή.

Ο ηθοποιός φρόντισε μάλιστα, να απαθανατίσει την σύντροφό του τη στιγμή που βρισκόταν πάνω στη σκηνή κι ανάρτησε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το story του:

bisbikis

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός πραγματοποιεί ταξίδι – αστραπή για να απολαύσει την αγαπημένη του, καθώς το τελευταίο διάστημα στήριζε τη Δέσποινα Βανδή και στις εμφανίσεις της στην Κύπρο. Δεν είναι επίσης, και η πρώτη φορά, που ο Μανώλης Κονταρός στηρίζει την καλή του φίλη.

Βέβαια, την στήριξη αυτή ανταποδίδει με τη σειρά της και η Δέσποινα Βανδή, η οποία φέτος έχει επισκεφτεί το μαγαζί που εμφανίζεται ο Κρητικός λυράρης ουκ ολίγες φορές, με την τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού στο Κέντρο του Μανώλη Κονταρού να έγινε πριν από λίγες ημέρες.

kontarosbisbikis

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00