Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σοφία Βογιατζάκη: Ποτέ δε φαντάστηκα τον εαυτό μου ως σύζυγο (Βίντεο)

Στον καναπέ της «Ελένης» κάθισε η Σοφία Βογιατζάκη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη σειρά του MEGA που πρωταγωνιστεί και σημειώνει τεράστια επιτυχία, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Όλοι μου οι φίλοι δεν ξεχωρίζουν από την οικογένειά μου. Νιώθω τόση ασφάλεια και πληρότητα που δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να πω θα κάνω κάτι άλλο, καινούργιο δικό. Μου αρέσει η συντροφικότητα και το μοίρασμα με έναν άνθρωπο αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ τον εαυτό μου ως σύζυγο με παιδιά».

Η ίδια μιλά για την απώλεια των γονιών της.

«Μου λείπει που δεν ακούω τη φωνή της μαμάς μου αλλά δε μου λείπει τίποτα άλλο γιατί είναι τόσο ισχυρή η παρουσία της και η αγάπη της. Αυτό που χαρακτηρίζει τη μαμά μου ήταν για όλους τόσο αφοπλιστική η αγάπη της που δε σου άφηνε περιθώριο να μην την αγαπάς πολύ, ήταν μια ανοιχτή αγκαλιά».

Και συμπληρώνει:

«Οι γονείς μου ήταν ελεύθερα μυαλά και ωραίες προσωπικότητες. Το μόνο που έλεγαν ήταν ότι θα κάνετε αυτό που θα σας κάνει χαρούμενες και ευτυχισμένες. Ποτέ δε μου είπαν ‘πότε θα δω εγγόνια’».

Η αγάπη της και η ενασχόλησή της με το θέατρο προήλθε από τη μητέρα της.

«Πηγαίναμε με τη μαμά κάθε Σαββατοκύριακο στο θέατρο. Είχε πολλή αγάπη για το θέατρο».

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», την αγαπημένη σειρά του MEGA.

«Λατρεύω Ρέππα – Παπαθανασίου για τον τρόπο που σκέφτονται, γράφουν και σκηνοθετούν. Έχουν αδιαμφισβήτητο ταλέντο. Είναι πολύ ευτυχισμένη στιγμή και πολύ ευλογημένη».

Για τον ρόλο της σημειώνει:

«Αυτό που μου αρέσει την Κλαίρη είναι η αφέλεια στο μυαλό της που θεωρεί ότι ό,τι βλέπει στις μεξικάνικες σειρές μπορεί να το κάνει πράξη στη ζωή».

Η Σοφία Βογιατζάκη αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει και στη θεατρική εκδοχή του έργου.

Για την σχέση της με το «Μεγάλο Κανάλι» σημειώνει:

«Αγαπώ το MEGA και σαν τηλεθεάτρια, όχι μόνο ως άνθρωπος που συμμετέχει σε σειρές του. Η συμμετοχή μου στον ‘Όμορφο Κόσμο’ με βοήθησε και στη δουλειά μου αν και στην αρχή τη φοβόμουν».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου