Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Άντα Λιβιτσάνου για Κώστα Κωστόπουλο: Εξεπλάγην – Eίναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος – Αντώνης Βογιατζής: Απείλησε ότι θα καταγγείλει κι εμένα

Όσα δήλωσε η ηθοποιός Άντα Λιβιτσάνου σχετικά με τον βιασμό, για τον οποίο κατηγορείται ο σκηνοθέτης – Τι είπε ο Οδυσσέας Σταμούλης – Αντώνης Βογιατζής: Η ίδια ηθοποιός απείλησε ότι θα καταγγείλει κι εμένα για παρενόχληση

Η είδηση για την καταγγελία κατά του Κώστα Κωστόπουλου για βιασμό από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου, έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο, με τους συνεργάτες του να μην μπορούν σε καμία περίπτωση να πιστέψουν ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Ο γνωστός σκηνοθέτης της δραματικής σειράς του Alpha, «Σασμός» με ανάρτησή του στο Facebook διαψεύδει τα όσα του προσάπτει η ηθοποιός.

Καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψαν τη συνεργασία τους μαζί του.

Πρώτα η Άντα Λιβιτσάνου κι ύστερα, ο Οδυσσέας Σταμούλης αναφέρθηκαν στον Κώστα Κωστόπουλο.

Εξεπλάγην – Με δυσκολία θα πίστευα

«Εξεπλάγην. Κι είναι κάτι, το οποίο με δυσκολία θα πίστευα. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος με το χιούμορ του, με τις φωνές του στο γύρισμα, όπως κι οι περισσότεροι σκηνοθέτες. Με πολλή αγάπη προς τους ηθοποιούς και γενικότερα, η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική. Γνωρίζοντας τον Κώστα και την οικογένειά του, δεν ταιριάζει στο προφίλ του αυτό το πράγμα», ανέφερε η Άντα Λιβιτσάνου.

«Απορία κι έκπληξη νιώθω μόνο. Δεν είχα καμία υπόνοια ότι μπορεί να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν είχε ακουστεί κάτι».

Δεν μου έδωσε ποτέ την εντύπωση

Με τη σειρά του, ο Οδυσσέας Σταμούλης δήλωσε: «Δεν είμαι σε θέση να ξέρω, δεν μου έδωσε ποτέ την εντύπωση ενός ανθρώπου που θα έκανε αυτό, για το οποίο κατηγορείται. Δεν ήμουν μπροστά και δεν γνωρίζω».

Τέλος ο Αντώνης Βογιατζής κατήγγειλε πως η ίδια ηθοποιός απείλησε ότι θα καταγγείλει κι εκείνον για παρενόχληση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00