Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

«Φωτιά» στη Θεσσαλονίκη βάζουν από απόψε Βανδή & Πανταζής (Βίντεο)

Πρεμιέρα απόψε στο Barbarella Live Party στη Θεσσαλονίκη, για τη Δέσποινα Βανδή και το Λευτέρη Πανταζή, και η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα, ήταν εκεί!

«Ο Λευτέρης Πανταζής είναι υπέροχος, πολύ γλυκός άνθρωπος, χαίρομαι που τον ξανασυναντώ μετά από τόσα χρόνια», είπε η Δέσποινα Βανδή, ενώ αναφερόμενη στην Άννα Βίσση είπε ότι «Την Άννα δεν τη μελετούσα, την άκουγα όμως».

«Κάνω μια αναζήτηση στην αυτοεξέλιξή μου. Μου άρεσε και η Ελεονώρα Μελέτη που είχε τέτοιου είδους αναζητήσεις. Μου αρέσει ο τρόπος που γράφει», είπε η ίδια σχετικά με το πώς έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια, τονίζοντας ότι «Μέχρι να γεννήσω τη Μελίνα όλα στρέφονταν γύρω από τη δουλειά μου».

«Δε θα με δείτε σε σειρά», ξεκαθάρισε η Δέσποινα Βανδή, ενώ αναφερόμενη στη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και αν θα… φάμε σύντομα κουφέτα, η ίδια είπε ότι «Αν θα δούμε γάμο; Άλλη ερώτηση;».

«Στη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού θα απαντήσω κατ’ ιδίαν», πρόσθεσε.

Ο Λευτέρης Πανταζής θυμήθηκε το ξεκίνημα της Δέσποινας Βανδή στο πλάι του, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη του.

«Η Κόνι δεν τραγουδούσε μπροστά μου. Θα παντρευτεί, είναι καλλιτεχνάκι και ο Μάριος τη συμμαζεύει. Να κάνουν παιδάκι, να γίνω ΛΕ-παππούς», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00