Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δήμητρα Παπαδήμα: «Για το παιδί μου μπορώ να σκοτώσω»

«Δεν είμαι αυστηρή μαμά. Είμαι υπερπροστατευτική και δεν θέλω να βασανιστεί το παιδί μου, όπως εγώ», λέει η Δήμητρα Παπαδήμα.

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Θάνο Ξάνθο έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Παπαδήμα. Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε, μεταξύ άλλων, και τον θυμό της για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μέσα από όλα όσα ακούστηκαν με τις καταγγελίες και το #metoo, ελπίζεις σε μία πιο δίκαιη κοινωνία, τελικά;

Όχι, αν δεν αλλάξει το παιδαγωγικό σύστημα της χώρας. Οφείλουν τα παιδιά να διδάσκονται βιογραφίες και να αποκτούν κριτική σκέψη. Δεν πιστεύω σε δικηγόρους, κλπ. Πρέπει να μπει ένα όριο. Επίσης, έχω θυμώσει που οι πάντες ασχολούμαστε με την Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. Όλο αυτό τους κάνει με έναν τρόπο ήρωες.

Και ειδικά αυτή η γυναίκα παίζει το δικό της παιχνίδι. Ασχολούνται όλοι μαζί της και το τι κάνει, ακόμη και τα κανάλια συνέχεια. Ειλικρινά «βγαίνω» έξω από τα ρούχα μου με αυτή τη γυναίκα. Ο τρόπος που το χειρίζονται, είναι ένας εξευτελισμός του κοινωνικού μας συστήματος. Η γυναίκα που δεν κλαίει για τα παιδιά της και δίνει συνεντεύξεις…. Ντροπή.

Είσαι μία γυναίκα αντισυμβατική. Τι μπορεί να σε «λυγίσει»;

Οτιδήποτε έχει να κάνει με το παιδί μου. Για το παιδί μου, μπορώ να σκοτώσω. Δεν είμαι αυστηρή μαμά. Είμαι υπερπροστατευτική και δεν θέλω να βασανιστεί το παιδί μου, όπως εγώ. Την έχω μάθει να μου τα λέει όλα. Γενικά όμως είμαι σε μία ηλικία που θέλω να λέω τη γνώμη μου και δεν φοβάμαι γι’ αυτό.

Ποια είναι η συμβουλή που της έχεις δώσει της κόρης σου;

Να είναι πάντα ο εαυτός της. Να ξέρει και να εκμεταλλευτεί το όνομα που κουβαλάει γιατί είναι η κληρονομιά της. Να χρησιμοποιήσει το όνομά της και να βοηθήσει τους φίλους της που βλέπει πως κοπιάζουν για να υπάρξουν σε αυτόν τον χώρο. Το αρνήθηκε και το αρνείται ακόμη, το όνομά της για να πάρει κάποια δουλειά.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου