Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έμα Στόουν: Η παρουσία της στο ΣΕΦ άναψε «φωτιές» στο Twitter – Μας έφερε γούρι – Να έρθει για την κούπα στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός είχε χθες στο ΣΕΦ την υποστήριξη της γνωστής ηθοποιού του Χόλιγουντ – Πολλά τα σχόλια στα social media για τον χορό αστέρων στο γήπεδο του Φαλήρου – «Κέβιν Ντουράντ εσείς; Έμα Στόουν εμείς», έγραφαν

«Γούρι» έφερε η παρουσία της Έμα Στόουν στις εξέδρες του ΣΕΦ χθες βράδυ καθώς ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγαλειώδη πρόκριση για το FInal 4 της Euroleague στο Βελιγράδι επικρατώντας της Μονακό 94-88.


Παρούσα στις κερκίδες είναι η διάσημη ηθοποιός Έμα Στόουν. Φυσικά, δεν είναι μόνη της αλλά με τον γνωστό σκηνοθέτη, Γιώργο Λάνθιμο.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις ημέρες για την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του γνωστού σκηνοθέτη, «Βληχή», στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Η Έμα Στόουν, που ήταν υποψήφια για Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο «The Favorite», ανανέωσε τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη με τη μεσαίου μήκους ταινία «Βληχή», ενώ θα πρωταγωνιστήσει και στην επόμενη μεγάλου μήκους του Λάνθιμου, «Poor Things».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις κερκίδες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ήταν και ο -ίσως κορυφαίος παίκτης της σύγχρονης εποχής του ΝΒΑ- Κέβιν Ντουράντ που παρακολούθησε το παιχνίδι για τον καλό του φίλο Μάικ Τζέιμς λίγες θέσεις δίπλα από τον Βασίλη Σπανούλη.

Όπως ήταν λογικό, η παρουσία της Έμα Στόουν, στο ΣΕΦ έφερε φρενίτιδα τόσο στους φίλους του Ολυμπιακού, όσο και στους υπόλοιπους που παρακολούθησαν το παιχνίδι. Κάποιοι την οραματίστηκαν δίπλα στον Τάκη Τσουκαλά, άλλοι ήθελαν να της κάνουν ερωτική εξομολόγηση και άλλοι «ψάχνονταν» για το τι κάνει η γνωστή ηθοποιός στο παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά.


Δείτε κάποια από τα πιο αστεία tweets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου