Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου για τον γάμο με τη Δανάη Μιχαλάκη: «Δεν θέλαμε να πάρει διαστάσεις» (Βίντεο)

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην ημέρα του γάμου στην Σύρο, την οποία προσπάθηκαν να κρατήσουν κρυφή, αλλά και στην πρόταση γάμου που δεν περίμενε η αγαπημένη του.

Για τη ζωή με τη Δανάη Μιχαλάκη στο πλευρό του, αλλά και την απόφαση να της ζητήσει να τον παντρευτεί μίλησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην ημέρα του γάμου στην Σύρο, την οποία προσπάθηκαν να κρατήσουν κρυφή, αλλά και στην πρόταση γάμου που δεν περίμενε η αγαπημένη του.

«Με τη Δανάη κάναμε ότι μπορούσαμε για να παραμείνει μυστικός ο γάμος μας. Είναι μία στιγμή που θες πραγματικά να μείνει ιδιωτική και για εσένα αλλά και για όσους βρίσκονται εκεί», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου και συνέχισε:

«Αποφασίσαμε να παντρευτούμε μετά από ενάμισι χρόνο σχέσης, τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά και συγκατοικούσαμε από την αρχή. Η συγκατοίκηση γενικά είναι ένα πολύ μεγάλο τεστ σε μία σχέση. Λένε ότι το παιδί αλλάζει πράγματα στον γάμο, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Είχαμε συζητήσει για τον γάμο με τη Δανάη αλλά δεν το περίμενε όταν της έκανα πρόταση γάμου».

Αναφορικά με το αν του ήταν εύκολο να πάρει την απόφαση να παντρευτεί, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι επειδή είμαι ρομαντικός, τον έβλεπα θετικά τον γάμο. Μου αρέσει πολύ να πιστεύω στον ρομαντισμό που φτιάχνεται σε μία στιγμή».

Οι δυο τους θα παίξουν μαζί φέτος στην Επίδαυρο, στην «Αντιγόνη».

«Είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε μαζί. Την πρώτη φορά που μας έγινε η πρόταση κοιταχτήκαμε και είπαμε “τι κάνουμε”; Ζυγίσαμε αρχικά το γεγονός ότι θα είμαστε πολλές ώρες μαζί. Δεν το φοβάμαι. Στη συγκεκριμένη φάση, ήταν μια συνεργασία που είχε περισσότερα καλά. Επειδή φέτος δουλεύαμε πάρα πολύ και οι δύο βλεπόμασταν ελάχιστα. Είναι η πρώτη φορά για τη Δανάη που θα πάει στην Επίδαυρο, εγώ έχω πάει άλλες 5 φορές και θα ήθελα να είμαι κοντά της και επί σκηνής, ως συνάδελφος και συνολικά».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου