Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Ουκρανία απόλυτο φαβορί για τη νίκη στη Eurovision 2022

Άνετη πρόκριση στον τελικό για την Ελλάδα, «σκληρή» μάχη θα δώσει η Κύπρος
Λίγα μόλις 24ωρα πριν από τους ημιτελικούς του φετινού πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, στις 10 και 12 Μαΐου, που θα διεξαχθούν όπως και ο τελικός, στις 14 Μαΐου, στο Τορίνο της Ιταλίας, η κατάσταση ξεκαθαρίζει, τουλάχιστον όσον αφορά στις αποδόσεις των μεγάλων στοιχηματικών εταιρειών.

Απόλυτο φαβορί για τη νίκη στη φετινή Eurovision, με μεγάλη μάλιστα διαφορά από όλες τις υπόλοιπες χώρες, είναι η Ουκρανία για ευνόητους φυσικά λόγους.

Ακολουθεί από κοντά η Σουηδία, ενώ στις πρώτες θέσεις αυτή τη στιγμή πλασάρονται το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία και η Ελλάδα με το «Die Together» της Αμάντας Γεωργιάδη.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olympico και πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα, ερμηνεύοντας το κομμάτι «Die Together». Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την πρόβα της Αμάντας Γεωργιάδη και το χρωματικό αποτέλεσμα θυμίζει αρκετά την Ελλάδα.

Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίζεται μόνη της στη σκηνή με ένα μακρύ, ασημί-λευκό φόρεμα, το οποίο έχει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη. Το σχεδιασμό του σκηνικού έχει αναλάβει ο Γιάννης Μουρίκης, ενώ την επιμέλεια και τη σκηνοθεσία της σκηνικής παρουσίας υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η Κύπρος, σύμφωνα πάντα με τις μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες, θα δώσει σκληρή μάχη ακόμα και για την πρόκρισή της στο μεγάλο τελικό της Eurovision. Χθες το βράδυ το «Έλα» της Ανδρομάχης καταλάμβανε τη 18η θέση της τελικής κατάταξης και μάλιστα με πτωτικές τάσεις.

Όσον αφορά στην κατάταξη του δεύτερου ημιτελικού, πλασάρεται μεταξύ 8ης και 9ης θέσης, από τις 18 χώρες που θα συμμετάσχουν (σ.σ. περνούν στον τελικό οι δέκα πρώτες), την ώρα που η Ελλάδα, η οποία διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό, προκρίνεται άνετα καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση πίσω από την Ουκρανία.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 3 Μαϊου 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00