Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ηλίας Ψινάκης: Απίθανες αποκαλύψεις για τον Σάκη Ρουβά – «Του έλεγες πήδα και…»

«Ο Σάκης ήταν και πολύ εργατικός και κομάντο…»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος βρέθηκε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος -μεταξύ άλλων- μίλησε για τις χρυσές εποχές που βρισκόταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν συνεργαζόταν με μεγάλα ονόματα του χώρου της μουσικής, ανάμεσα τους ο Σάκης Ρουβάς αλλά και η Έλλη Κοκκίνου.

Αρχικά μίλησε για την τραγουδίστρια και τη συναυλία που είχε στην Πράσινη Γραμμή το 1997 και είχε προκαλέσει σάλο αποκαλύπτοντας πως η ορχήστρα τους δεν πήγε ποτέ και αναγκάστηκε να τραγουδήσει με την ορχήστρα του Τούρκου καλλιτέχνη.

«Η συναυλία το 1997 στην Πράσινη Γραμμή ήταν δική μου ιδέα. Πάμε εκεί και ήταν, πως είναι οι Beatles που πάνε και είναι όλοι έτοιμοι να τους αποθεώσουν, μπήκαμε και σε θωρακισμένα. Ήρθε η Έλλη Κοκκίνου, η καημένη ήταν η μόνη που ήρθε, η ορχήστρα μας δεν ήρθε ποτέ. Παίξαμε αναγκαστικά με την ορχήστρα του Μπουράτ. Έγινε αυτό το πράγμα και δεν ξέρεις πόσο συγκινητικό ήταν» είπε ο Ηλίας Ψινάκης που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται εκτός media και απολαμβάνει μια ήσυχη ζωή κυρίως στο σπίτι του που είναι χλιδάτο.

Η εξομολόγηση του Ηλία Ψινάκη για τον Σάκη Ρουβά

«Ο Σάκης ήταν και πολύ εργατικός και κομάντο. Του έλεγες πήδα, πήδαγε και μετά σε ρώταγε γιατί» είπε.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00