Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δίκη Λιγνάδη: Ο Κώστας Φιλίππογλου μιλά πρώτη φορά για την κατάθεσή του – «Τον είδα στην Επίδαυρο»

Ο Κώστας Φιλίππογλου, ο ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά του ΑNT1, Άγριες Μέλισσες, ως «νομάρχης Καλογεράς» μίλησε στο Πρωινό για την κατάθεση που έδωσε στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. Όπως κατέθεσε, είδε τον γνωστό σκηνοθέτη στην Επίδαυρο το 2015 μαζί με δύο νεαρούς, αλλά και στο ξενοδοχείο που διέμειναν.

«Δεν κλήθηκα στη δίκη του κ. Λιγνάδη να καταθέσω. Πήγα αυτοβούλως. Πήρα τηλέφωνο τη δικηγόρου ενός από τα θύματα για να δηλώσω κάτι συγκεκριμένο. Έτυχε να δω τον κατηγορούμενο κάποια στιγμή κάποια μέρα στην Επίδαυρο όταν έτυχε να πάω κι εγώ να παρακολουθήσω μία παράσταση. Σε πολύ συγκεκριμένες ημερομηνίες» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Φιλίππογλου.

Και πρόσθεσε: «Η δουλειά της υπεράσπισης είναι αυτή, να θίγει την αξιοπιστία του μάρτυρα. Η υπερασπιστική γραμμή έχει ένα πολύ μεγαλύτερο κομμάτι. Θεωρεί ότι ό,τι έχει συμβεί είναι μία σκευωρία τεράστια. Οπότε όλοι μας είμαστε ψευδομάρτυρες. Θα παραστώ στο δικαστήριο και γι’ αυτό. Θα πάω στο δικαστήριο και γι’ αυτό.

Δεν είναι εύκολο πράγμα. Καταλαβαίνω πολύ καλά τους ανθρώπους. Είμαι σίγουρος ότι τέτοιες μαρτυρίες μπορεί να έχουν άλλοι 500 άνθρωποι. Φοβάται ο κόσμος. Αν είναι θύμα, φοβάται πολύ περισσότερο. Παραδόξως, αυτοί που φοβούνται περισσότερο δεν είναι οι θύτες, αλλά τα θύματα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου