Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το εντυπωσιακό μονόπετρο που δέχτηκε σαν δώρο για την γιορτή της

Παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για την προσωπική της ζωή, παραδέχοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχει μια σχέση

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί με αγαπάει ο κόσμος. Από τις 07:00 το πρωί μέχρι τώρα που έφυγα από το σπίτι, χτυπάει το τηλέφωνο» δήλωσε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη στον Alpha, συμπληρώνοντας πως «είμαι πολύ απλός άνθρωπος, σεμνή, βγαίνω άβαφη, δεν ασχολούμαι ποτέ με κανέναν, δεν κουτσομπολεύω, δεν έχω κακίες».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη για την προσωπική της ζωή

«Είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια τώρα. Είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει, που ξέρει πως είμαι, με εμπιστεύεται και είναι πολύ ωραίο πράγμα», δήλωσε για την προσωπική της ζωή ενώ στην ερώτηση για το αν υπάρχει κάτι που της λείπει από τη ζωή της, είπε: «Όχι. Βέβαια, ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί και έκανα μεγάλη προσπάθεια αλλά μου είπε ο γιατρός να προσέξω, να μην δουλέψω ένα διάστημα και να κάτσω στην Κινέτα. Κάθισα μία εβδομάδα, δύο, αλλά μετά στενοχωριόμουν. Είχα προτάσεις και είχα μία για την επαρχία».

Η… πρόταση για την επαρχία

«Μού είπε ότι αύριο θα έρθει από το σπίτι μου για δουλειά. Εγώ του είπα ότι θέλω προκαταβολή και μου έβγαλε χρήματα και μου τα έδωσε όλα και είχα μείνει… κόκκαλο εγώ! Και την άλλη μέρα, πώς να πω όχι εγώ;», συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας πως όταν πήγε, «έγινε ο χαμός! Φορτηγά, τρακτέρ, λεωφορεία… Ό,τι μπορείς μα φανταστείς, για να δουν τη Ζωζώ. Και όταν έφυγα εκείνο το πρωί, μου είπε, ‘απόψε μου έβγαλες το μαγαζί για τον χειμώνα’».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου