Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μέγκαν Φοξ: «Η ευφυΐα μου δεν αναγνωρίζεται και αυτό μου προκαλεί λύπη» (Βίντεο)

φοξ

Διαμαρτύρεται και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το δικό της MeToo προ δεκαετίας – Γιατί κατηγορεί τις φεμινίστριες ότι της φέρονται απαίσια

Το κορίτσι έχει τα παράπονά του… και τα εκφράζει δημοσίως. Ο λόγος για τη Μέγκαν Φοξ  η οποία ενοχλημένη – προφανώς – λέει πως η «φεμινιστική κοινότητα» δεν την συμπεριέλαβε ποτέ στους κόλπους της, καθώς δεν ήταν ένα «συμπαθητικό θύμα».

Για τη Μέγκαν Φοξ η ιστορία ξεκινάει πίσω στο 2009, όταν για πρώτη φορά είχε μιλήσει κατά του μισογυνισμού στο Χόλιγουντ σε συνέντευξή της στον Τζίμι Κίμελ. Όπως είπε από το ξεκίνημα της καριέρας της τα εμπόδια και οι άβολες καταστάσεις που έπρεπε να υποστεί ήταν πολλές και διάφορες.

Το 2009 μιλώντας στον Κίμελ είχε αποκαλύψει πως ο σκηνοθέτης Μάικλ Μπέι, την είχε υποχρεώσει μόλις στα 15 της χρόνια να χορέψει κάτω από έναν καταρράκτη φορώντας μπικίνι.

Δείτε παρακάτω όλα όσα είχε πει για τον σκηνοθέτη Μάικλ Μπέι

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Glamour UK», η ηθοποιός μίλησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε όταν αποφάσισε να μιλήσει για το παρελθόν.

Η Μέγκαν λέει ότι τα όσα είχε πει είχαν προηγηθεί του κινήματος MeToo «σχεδόν μια δεκαετία… πριν οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να το δουν κατάματα την κατάσταση και να το ανεχτούν».

«Και στην πραγματικότητα με γελοιοποίησαν επειδή το έκανα», είπε. «Νομίζω ότι ο κόσμος απλά είχε τον χρόνο να το αναθεωρήσει, εκ των υστέρων». Η Μέγκαν είπε επίσης ότι «δεν ένιωσε ποτέ πλήρως ενταγμένη στη φεμινιστική κοινότητα και εξακολουθεί να πιστεύει ότι της φέρονται με έναν απαίσιο τρόπο».

«Ό,τι τους προκαλώ δεν είναι κάτι που μπορούν να χωνέψουν πολύ εύκολα. Και έτσι αυτό επιστρέφει σε μένα, καθώς με απορρίπτουν για αυτούς τους λόγους. Και απλά δεν νομίζω ότι ήμουν ένα πολύ συμπαθητικό θύμα».

 

megan-fox

Η Μέγκαν λέει ότι δεν έχει μετανιώσει που μίλησε, αλλά πιστεύει ότι η προσωπικότητα και το χιούμορ της, «χάνονται τόσο πολύ από τους ανθρώπους». «Η ευφυΐα μου δεν αναγνωρίζεται και αυτό μου προκαλεί λύπη».

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε και ανέλυσε όσα βιώνει όλα τα χρόνια: «Μερικές φορές αισθάνομαι ότι σπαταλάω την ενέργειά μου, δίνοντας τον εαυτό μου σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν και δεν θα εκτιμήσουν εμένα, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα: “Πραγματικά δεν έπρεπε να το είχα πει αυτό”»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου