Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε πότε θα κάνει πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Χθες ήταν η τελευταία ημέρα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι» μιας και πρόκειται να συμμετάσχει στο “Asia Express”. Μετά το τέλος της εκπομπής, η Άννα Ζηρδέλη με την κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα“, συνάντησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος μίλησε για τη λήξη της συνεργασία τους ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε αν υπάρχει στα πλάνα του να κάνει πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Έφυγα από την εκπομπή για να πάω στο Asia Express γιατί είναι μια εμπειρία που δε μπορείς εύκολα να τη ζήσεις και δεν έρχονται κάθε μέρα αυτά. Υπέγραψα μόνο για το Asia Express δεν υπέγραψε με το Star για του χρόνου. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με το “Χαμογέλα και πάλι” στη Barking Well είναι ανοιχτή η πόρτα πάντα… Είμαι συνειδητοποιημένος. Ένα μήνα τώρα το ήξερε και η Σίσσυ και εγώ ότι ήταν η τελευταία εκπομπή…» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Εκείνη την ώρα, η Κατερίνα Καινούργιου τηλεφώνησε στη δημοσιογράφο η οποία ρώτησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο αν είναι όλα καλά στη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και πότε σκοπεύει να της κάνει πρόταση γάμου.

«Ναι με την Ευρυδική όλα καλά. Πρόταση γάμου πότε θα κάνω; Δε με βιάζει κάτι» απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου