Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Οι «Άγριες Μέλισσες» και η αποχή από τα social media

«Δεν θέλω καθόλου να ξέρω τι λένε οι άνθρωποι για εμένα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός – σκηνοθέτης

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» για μία τετ α τετ συνέντευξη με τη Ναταλία Γερμανού. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιλογή του να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και στη συνειδητή του απόφαση να απέχει από τα social media.

«Όσο μεγαλώνω τόσο γίνεται μεγαλύτερη η ανάγκη να θυμάμαι τον λόγο για τον οποίο παίζω. Πλέον μπορώ να επιλέγω ρόλους», τόνισε και αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες»:

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό και χαίρομαι που είμαι στον τρίτο κύκλο που ολοκληρώνει όλο αυτό και αποτελώ ένα μικρό μέρος του. Εμένα η σχέση μου με την τηλεόραση σταμάτησε με την έλευση της οικονομικής κρίσης. Η τελευταία μου σειρά ήταν οι “4” το 2009 και από τότε μέχρι σήμερα εμφανίστηκα ως guest το “Έτερος Εγω” και στο “Λόγω τιμής” για συναισθηματικούς λόγους»

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις διαφορές που έχει ο ίδιος με τον ρόλο που υποδύεται στη δραματική σειρά εποχής του Αnt1, λέγοντας:

«Με τον ρόλο δεν έχω πολλά κοινά. Δεν είμαι τόσο ιδεολόγος. Έχω διαρκώς υπό αμφισβήτηση τις ιδέες μου. Αν εξαιρέσεις κάποιες αξίες που είναι σταθερές, όπως η καλοσύνη, όλα τα αλλά αλλάζουν πολύ γρήγορα. Η ιδεολογία με τρομάζει και τη φοβάμαι. Τη θεωρώ ικανή για πολύ άσχημα πράγματα».

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε για την ιδιαίτερη απόφαση του να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον ίδιο να απαντά:

«Δεν μπορώ να τα διαχειριστώ. Δεν θέλω καθόλου να ξέρω τι λένε οι άνθρωποι για εμένα. Δεν μπορώ να διαχειριστώ τα άσχημα πράγματα και ας φανεί δειλό εκ μέρους μου, δεν με νοιάζει. Σας θαυμάζω που μπορείτε να τα διαχειριστείτε, εγώ δεν μπορώ».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου