Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορεί στα 37 να μην έχω τίποτα από αυτά που ονειρευόμουν μικρή αλλά…»

καινούργιου

Τον δικό της μικρό απολογισμό θέλησε να κάνει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της με αφορμή τα χθεσινά της γενέθλια.

Η παρουσιάστρια που πολλές φορές έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει κάποια στιγμή τη δική της οικογένεια, ανέφερε πως μπορεί αυτό να μην είναι κάτι που έχει καταφέρει ακόμα αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται και είναι ευγνώμων που έχει την υγεία της και μια δουλειά που πηγαίνει πολύ καλά.

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Θα σας κάνω μια πολύ προσωπική εξομολόγηση. Όταν ήμουν πιο μικρή, φανταζόμουν ότι όταν κοντεύω τα 40 και είμαι 35, 36, 37, θα έχω την οικογένειά μου, τα παιδάκια μου, το σπίτι μου. Επειδή έτσι έχω μεγαλώσει από την οικογένειά μου, τα σκεφτόμουν όλα έτσι. Στα 37 λοιπόν, μπορεί να μην έχω τίποτα από όλα αυτά αλλά για κάποιο λόγο έχουν συμβεί. Παρ’ όλα αυτά, έχω την υγεία μου, μεγαλώνω καλά, έχω την οικογένειά μου, έχω υπέροχους συνεργάτες και φίλους και μια δουλειά που πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κι αν κάποια πράγματα δε μας έχουν έρθει τη στιγμή που τα θέλουμε, μπορεί να μας έρθουν μελλοντικά, μπορεί να μην έρθουν και ποτέ. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται» ανέφερε η Κατερίνα Καινουργιου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου