Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Eurovision: Αναχώρησε για το Τορίνο η ελληνική αποστολή – Τι αποκάλυψαν η Αμάντα Γεωργιάδη και ο Φωκάς Ευαγγελινός (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την ελληνική αποστολή για τη Eurovision, λίγο πριν αποχωρήσουν για το Τορίνο!

«Αισθάνομαι καλά. Είμαι ενθουσιασμένη. Το γούρι μου είναι η ελληνική σημαία. Τα τραγούδια φέτος είναι πολύ καλά. Μου αρέσει η Πορτογαλία, η Κύπρος, η Σουηδία, η Ιταλία. Θέλω να κάνω κάτι καλό, ποιοτικό που θα κάνει τους Έλληνες περήφανους», είπε η Αμάντα Γεωργιάδη που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στο μουσικό διαγωνισμό με το τραγούδι «Die Together».

«Το αγόρι μου θα έρθει, εκείνος έχει πιο πολύ άγχος από εμένα. Μου είπε να φάω, για να έχω ενέργεια, και να είμαι ο εαυτός μου», πρόσθεσε η νεαρή τραγουδίστρια.

«Το τραγούδι με έχει αγγίξει πολύ γιατί είναι πολύ όμορφο και είναι η προσωπική της ιστορία. Η Αμάντα έχει γράψει μόνη της το κομμάτι. Άρα εγώ οφείλω σκηνικά να παρουσιάσω κάτι που να έχει άμεση σχέση με αυτό. Στηρίχτηκα στην έλλειψη, την απώλεια και τη φθορά που υπάρχει σε μία σχέση, αλλά με καλλιτεχνική ματιά. Θα είναι μόνη της στη σκηνή», ανέφερε από την πλευρά του ο Φωκάς Ευαγγελινός.

«Στα προγνωστικά δε δίνω μεγάλη σημασία», πρόσθεσε ο γνωστός χορογράφος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου