Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Megan Fox μιλάει για την απόφαση του 9χρονου γιου της να φοράει φορέματα

φοξ

“Είναι δύσκολο” λέει η διάσημη ηθοποιός.

Η Megan Fox δεν θέλει ποτέ τα παιδιά της να νιώσουν ότι είναι “διαφορετικά ή περίεργα” και θέλει να εκφράζονται ελεύθερα. Για αυτό είχε αποκαλύψει ότι ο 9χρονος γιος της από τότε που ήταν δύο ετών είχε εκφράσει την επιθυμία να ντύνεται με φορέματα.

Σε μια νέα συνέντευξή της σε αμερικάνικο περιοδικό, η 35χρονη ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα και τα παιδιά της, τον 9χρονο Noah Shannon, τον 8χρονο Bodhi Ransom και τον 5χρονο Journey River, αλλά και για το πως τους έχει μιλήσει για την ταυτότητα των φύλων. Η ίδια έχει επιλέξει για τα παιδιά της ένα σχολείο “όπου και οι άλλοι γονείς έχουν παρόμοιες αντιλήψεις” και τα παιδιά δεν μπαίνουν στο διαδίκτυο “με τον ίδιο τρόπο που τα περισσότερα παιδιά το κάνουν”. Όπως είπε “γνωρίζουν ότι οι γονείς τους είναι διάσημοι, αλλά η γνώση τους για αυτό είναι περιορισμένη. Ήξερα όταν ήταν μικρά ότι ήθελα να τους προστατεύσω με όποιον τρόπο μπορούσα, ειδικά περιορίζοντας την έκθεσή τους στο διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής, έχω κάνει πολύ καλή δουλειά και έχουν διατηρήσει την αθωότητά τους με πολλούς τρόπους, αλλά ξέρω ότι δεν μπορώ να τα προστατεύω για πάντα, εντούτοις έχω ένα παιδί ΄που υποφέρει”.

Μιλώντας για την απόφαση του γιου της να ντύνεται με φορέματα είπε πως “έχω πολλές ανησυχίες για αυτό, γιατί απλά θα ευχόμουν η ανθρωπότητα να μην ήταν έτσι. Παρόλο που το παιδί μου είναι τόσο γενναίο και ξέρω πως έχει διαλέξει αυτό το ταξίδι για ένα λόγο. Απλά είναι δύσκολο σαν μαμά”. Η Fox εξήγησε ότι όταν ο γιος της της είπε ότι θέλει να φοράει κοριτσίστικα ρούχα “αγόρασα βιβλία για αυτό το θέμα” για να συζητήσει και να μάθει τα πάντα για αυτό.

“Κάποια από τα βιβλία είναι γραμμένα από transgender παιδιά. Κάποια είναι για το πως μπορείς να είσαι αγόρι και να φοράς φορέματα. Μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσω των ρούχων όπως θέλεις. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με τη σεξουαλική σου ταυτότητα” είπε εξηγώντας ότι “δεν μπορώ να ελέγξω τον τρόπο που οι άλλοι αντιδρούν στα παιδιά μου. Δεν μπορώ να ελέγξω τα πράγματα που τα άλλα παιδιά έχουν μάθει και επαναλαμβάνουν σε αυτά. Για αυτό δεν βάζω τα παιδιά μου στο Instagram και στα social media”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου