Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βανδή-Μπισμπίκης: Ακόμα πιο κοντά και οικογενειακά – Το ταξίδι στην Κύπρο και η σχέση με την αδελφή του ηθοποιού (Φωτό)

Δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους

Στην τελευταία της παράσταση στην Κύπρο ήταν εκεί, κοντά της και την κοιτούσε µε περηφάνια, ακούγοντας ταυτόχρονα τις µεγάλες επιτυχίες της. Ο λόγος για τον Βασίλη Μπισµπίκη, που ταξίδεψε µε τη ∆έσποινα Βανδή στην Κύπρο, όπου η τραγουδίστρια αποθεώθηκε σε όλες τις εµφανίσεις της.

Στο µαγικό φινάλε, ο σύντροφός της δεν θα µπορούσε να λείπει. Αλλωστε, ο ίδιος θέλει να είναι µαζί της σε κάθε της µοναδική στιγµή. Τους τελευταίους δέκα µήνες η ερµηνεύτρια εµφανιζόταν σε µουσικό κέντρο της Κύπρουµαζί µε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, και την Κυριακή έριξαν αυλαία. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν ήταν ο µόνος… Μπισµπίκης της παρέας, αφού µαζί τους ταξίδεψε η πολυαγαπηµένη του αδελφή, Παναγιώτα, µε τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Παύλου.

Σαν οικογένεια

Όλοι µαζί ήταν σαν οικογένεια, αφού η Βανδή ανήκει πια σε αυτήν. Εχει άψογη σχέση µε την αδελφή του καλού της, λατρεύει τα δυο της παιδιά και ανίψια του, ενώ τα αισθήµατά τους είναι αµοιβαία. Γι’ αυτό άλλωστε η όµορφη Παναγιώτα θέλησε να κάνει µια παύση από τις υποχρεώσεις της και να βρεθεί στην Κύπρο µε τον σύζυγό της. Ολοι µαζί διασκέδασαν µε την ψυχή τους στο κέντρο όπου τραγούδησε για τελευταία φορά φέτος η ∆έσποινα, µε τον ηθοποιό να της πετάει δεκάδες λουλούδια. Κάποια από αυτά τα στιγµιότυπα τα µοιράστηκε και σε αναρτήσεις του στο Ιnstagram.

Όπως τη στιγµή που η αγαπηµένη ερµηνεύτρια τραγουδούσε τις επιτυχίες τηςστη σκηνή του «Notes Live» και ο Βασίλης Μπισµπίκης δεν έχασε ευκαιρία και απαθανάτισε τη στιγµή. Στο στιγµιότυπο που µοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασµό στο Instagram φαίνονται τα καλλίγραµµαπόδια της τραγουδίστριας και τα ψηλοτάκουνα που φοράει ενώ βρίσκεται στην πίστα, η οποία είναι γεµάτη γαρύφαλλα.

Μετά το φινάλε της µαγικής βραδιάς δεν ετοίµασαν βαλίτσες, αφού, σύµφωνα µε πληροφορίες, παρέµειναν στην Κύπρο για να χαλαρώσουν, όλοι µαζί. Πολλές φορές η ταλαντούχα ερµηνεύτρια φωτογραφήθηκε µε την Παναγιώτα Μπισµπίκη, ενώ σε µια λεζάντα έγραψε: «Με το κορίτσι µου εδώ». Οπως φαίνεται, οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά και διατηρούν άψογες σχέσεις.

Στα καλύτερά τους

Η ∆. Βανδή και Β. Μπισµπίκης δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους ούτε στα social media ούτε και δηµοσίως σε εξόδους τους. Το «κρυφτό» στη σχέση τους έχει σταµατήσει εδώ και καιρό και δεν διστάζουν να εκφράζουν, δηµόσια πλέον, τα συναισθήµατά τους. Μάλιστα, γιόρτασαν όλοι µαζί τα γενέθλια της κόρης της τραγουδίστριας, Μελίνας Νικολαΐδη. Ενώ στην αρχή της σχέσης τους διατηρούσαν χαµηλούς τόνους, πλέον έχουν αποφασίσει να µην κρύβονται και το απολαµβάνουν. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιόςέχει δηλώσει σε συνέντευξή του για τη σχέση του µε την τραγουδίστρια: «Είµαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω µε τη ∆έσποινα. ∆εν µε ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. ∆εν γίνεται αλλιώς. ∆εν είµαι ο άνθρωπος που κρύβοµαι, δεν µε ενδιαφέρει αυτό το κοµµάτι». Οι δυο τους δείχνουν αχώριστοι, µε την τραγουδίστρια να βρίσκεται αρκετά συχνά στο θέατρο του αγαπηµένου της για να παρακολουθεί τις παραστάσεις αλλά και τις πρόβες του και τον ίδιο συχνά να τη συνοδεύει στα γυρίσµατα του «Chart Show».

Στα Σπάτα

Οι δύο δηµοφιλείς καλλιτέχνες γνωρίστηκαν στα Σπάτα, στο πρώτο µισό της περσινής σεζόν, όταν ο ηθοποιός συµµετείχε στις «Αγριες µέλισσες», στον ρόλο του σκληρού διοικητή φυλακών Μάνου Βόσκαρη και η ∆. Βανδή έπαιρνε µέρος ως κριτής στο «Just the 2 of us». Εκεί βρισκόταν για αρκετές ώρες τόσο το καστ του σίριαλ όσο και αυτό του «Just the 2 of us» και φαίνεται πως στα διαλείµµατα∆έσποινα και Βασίλης αντάλλασσαν κουβέντες, µε αποτέλεσµα να ξεκινήσει µια όµορφησχέση.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 22 Απριλίου 2022.

Πηγή: Parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου