Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ούτε γάτα ούτε ζημιά: Η απολαυστική κωμωδία έρχεται στον Alpha – Τι λένε οι πρωταγωνιστές

Μία ακόμη απολαυστική κωμωδία προτείνει απόψε ο Alpha στα «Νεοκλασικά».

 

«Ούτε γάτα ούτε ζημιά» των αξέχαστων Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου σε διασκευή Ζωής Κοΐβαρη και σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα.

 

Νικος_Ορφανος__Χαρης_Μαυρουδης

 

Ο αγαπημένος Λαλάκης και τα μπερδέματα που δημιουργεί με τις απιστίες του θα μας κρατήσουν απόψε την καλύτερη συντροφιά για δύο ώρες!

«Η ιστορία που ξέρουμε με μια σύγχρονη ματιά» όπως είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου που υποδύεται την Πόπη, τη σύζυγο του Λαλάκη και βρέθηκε καλεσμένη στο «Happy Day». Μίλησε για την πολύ ωραία ιδέα των Νεοκλασικών που παρουσιάζονται θεατρικές ιστορίες με σύγχρονη ματιά τονίζοντας «δε θέλουμε ούτε να μιμηθούμε ούτε να συγκριθούμε με τους παλιούς τεράστιους ηθοποιούς, είναι η δική μας οπτική των συγκεκριμένων ρόλων».

Ο Αποστόλης Μακρυκώστας με λίγη τύχη και πολλή δικηγορίστικη πονηριά, καταφέρνει να κερδίσει τον έρωτα της νεαρής Λόλας χωρίς να καταλάβει τίποτα η επί δεκαπέντε χρόνια γυναίκα του Πόπη. Κι ενώ ετοιμάζεται να φύγει για μία ακόμα ρομαντική εξόρμηση με τη Λόλα, η Πόπη τον παίρνει χαμπάρι. Η Πόπη, προδομένη και πληγωμένη βαθιά, ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί τον Αποστόλη και βρίσκει την απάντηση στο πρόσωπο του συνάδελφού της Νίκου, που την πείθει να πάνε κι αυτοί εκδρομή κάπου που δεν τους ξέρει κανείς. Κι έτσι βρίσκονται στη Θυμαριά, ένα μικρό και απομονωμένο ορεινό χωριό όπου ζει ο Στέλιος, παλιός φίλος του Νίκου, με το σύντροφό του το Βασίλη. Κι επειδή η τύχη του Αποστόλη τον έχει εγκαταλείψει για τα καλά, το αυτοκίνητό του χαλάει και καταλήγουν με τη Λόλα να ζητήσουν καταφύγιο στο ίδιο σπίτι. Τη στιγμή που ο Αποστόλης βλέπει την Πόπη μπροστά του νομίζει πως έχουν τελειώσει όλα, αλλά η έκρηξη που περιμένει δεν έρχεται. Αντίθετα, η Πόπη συστήνεται ως Μαρία και επιμένει ότι είναι γυναίκα του Νίκου. Ο Αποστόλης, με τη ζήλια του να χτυπάει κόκκινο, προσπαθεί να την ξεσκεπάσει αλλά όλα τα στοιχεία συνηγορούν ότι αυτή δεν είναι η γυναίκα του. Έχει αρχίσει να τα χάνει ή κάποια άλλη προσπαθεί να τον τρελάνει;

Νικος_Χρανιωτης__Ντορεττα_Παπαδημητριου

Παίζουν: Κρατερός Κατσούλης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρανιώτης, Ηρώ Πεκτέση, Νίκος Ορφανός, Χάρης Μαυρουδής, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Ευγενία Αποστόλου, Λυδία Τζανουδάκη, Σεμέλη Παπαοικονόμου, Γιώργος Γερονημάκης, Δημήτρης Κανέλλος, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Μίμης Καπέρδος. Στο ρόλο του πελάτη: ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

«Ούτε γάτα ούτε ζημιά» απόψε στις 21:00, στα «Νεοκλασικά».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00