Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

«Σασμός»: Νύχτα αποχαιρετισμού για Μαρίνα και Αντώνη – «Έλιωσε» το Twitter με τα φιλιά (Βίντεο)

Την τελευταία νύχτα της παραμονής της στο χωριό του Ρεθύμνου αποφάσισε να την περάσει μαζί με τον Αντώνη κάτι που οι τηλεθεατές της δραματικής σειράς του Alpha περίμεναν εδώ και καιρό. Αυτή ήταν και σκηνή που ξεχώρισε στο χτεσινό επεισόδιο του Σασμού με τους τηλεθεατές να μην μπορούν να την αφήσουν ασχολίαστη.

Η τρυφερή σκηνή με τα φιλιά της Μαρίνας και του Αντώνη έκανε τους τηλεθεατές να λιώσουν, και να ζητά ο έρωτάς τους να έχει αίσιο τέλος, επικροτώντας τις ερμηνείες της Μαρίας Πρωτόπαππα και του Δημήτρη Ήμελλου.

Μάλιστα ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε: «Όταν είπα ”ναι” στον Σασμό, ήξερα ότι ο έρωτάς μου στη σειρά θα ήταν η Μαρία Πρωτόπαππα. Ήταν μέσα στους όρους, ρωτούσα ποιοι θα είναι. Ήθελα να ξέρω με ποιους συζητάνε, μου είχαν πει για τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαρία Πρωτόπαππα, κι εγώ συνέχισα να ρωτάω εάν ισχύει. Είμαι θαυμαστής της Μαρίας Πρωτόπαππα και δεν κάνω τίποτε άλλο από το να τη χαζεύω όταν παίζω μαζί της!», είπε ο ηθοποιός που υποδύεται τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη στη σειρά και είναι ερωτευμένος με τη Μαρίνα Βρουλάκη, ρόλο που ερμηνεύει η Μαρία Πρωτόπαππα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου