Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internet

Στο Netflix το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Σβαρτσενέγκερ – Όσα ξέρουμε για τη σειρά «Utap»

Για πρώτη φορά στην εκπληκτική 50χρονη καριέρα του, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ θα πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά και μάλιστα στο Netflix!

Σύμφωνα με το Deadline, στην ποδιά του… Άρνι «σφάχτηκαν» μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και πλατφόρμες streaming, προτού βέβαια η σειρά καταλήξει -που αλλού- φυσικά στο Netflix!

Tα νέα για τον σταρ του Χόλιγουντ είναι εξαιρετικά, καθώς μπορεί να μετράει μια μακρά πορεία πέντε δεκαετιών με δεκάδες πρωταγωνιστικούς ρόλους και ταινίες, ωστόσο τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα θα τα κάνει στον «γίγαντα του streaming».

H σειρά θα έχει τίτλο Utap και πίσω από αυτή βρίσκεται το στούντιο Skydance, που έχει κάνει τα Terminator: Gesinys και Terminator: Dark Fate, αλλά και τα Old Guard και 6 Underground για το Netflix.

H σειρά θα εστιάζει σε έναν πατέρα (Σβαρτσενέγκερ) και την κόρη του που εργάζονται ως πράκτορες της CIA, κρατώντας το όμως κρυφό ο ένας από τον άλλον, με αποτέλεσμα ολόκληρη η σχέση τους να είναι ένα τεράστιο ψέμα. Όταν μαθαίνουν ο ένας για την ανάμειξη του άλλου στη CIA, αναγκάζονται να δουλέψουν ως συνεργάτες. Με φόντο την δράση και την κατασκοπεία, πρόκειται να μάθουν ποιος είναι πραγματικά ο καθένας τους.

Την κόρη του Σβαρτσενέγκερ θα υποδυθεί η ηθοποιός Μόνικα Μπαρμπάρο.

Το πρότζεκτ βρίσκεται στο στάδιο του pre-production, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία για την κυκλοφορία του στο Netflix.

Πηγή: Newsbomb.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου