Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Οι «Απαράδεκτοι» ήταν ένα ωστικό κύμα που ήταν μη αντιμετωπίσιμο (Βίντεο)

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τους «Απαράδεκτους» και δίνει τη δική του απάντηση στα επικριτικά σχόλια επειδή έγινε πατέρας στα 63 του χρόνια.

Η πρώτη επαφή του Βασίλη Χαλακατεβάκη με την υποκριτική ήταν στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών, όταν στο σχολείο ένας δάσκαλός του τον επέλεξε για μία χριστουγεννιάτικη γιορτή. Σαν παιδί θυμάται να παίζει με τους φίλους του τους πρώτους καραγκιόζηδες και ο πατέρας του ηθοποιού είχε βοηθήσει στο στήσιμο της αυτοσχέδιας σκηνής του.

Ο ηθοποιός μίλησε και για την απώλεια των γονιών του: ο πατέρας του βασανιζόταν από μία δύσκολη αρρώστια και τελικά έφυγε από τη ζωή όταν ο ηθοποιός έπαιζε στους θρυλικούς «Απαράδεκτους», ενώ η μητέρα του απεβίωσε όταν ο Βασίλης Χαλακατεβάκης έκανε το τελευταίο γύρισμά του για το «Καφέ της Χαράς».

«Έμεινα άναυδος… Μου είπαν ‘μιλάς’ και δεν μπορούσα να μιλήσω», είπε για εκείνη τη δύσκολη στιγμή που έμαθε για τον χαμό της μητέρας του.

Οι «Απαράδεκτοι» είναι μία σειρά – σταθμός στη ζωή του: «Όταν έκανα στην κρατική τηλεόραση τα πρώτα γυρίσματα δεν είχα νιώσει το ξάφνιασμα που ένιωσα με τους «Απαράδεκτους». Οι «Απαράδεκτοι» ήταν ένα ωστικό κύμα που ήταν μη αντιμετωπίσιμο. Πώς γίνεται σε μία ημέρα να γίνει αυτό το μπαμ; Ήταν τρομακτικό».

Τον Ιούλιο του 2021 ο ηθοποιός έγινε πατέρας και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Περιγράφει τον εαυτό του ως χαζομπαμπά και η γέννηση του παιδιού έχει δώσει κουράγιο σε εκείνον και τη σύζυγό του.

«Νομίζω ότι το παιδί είναι το ωραιότερο δώρο που έχω πάρει στη ζωή μου. Είναι κάτι που δεν το διαπραγματεύομαι», είπε και πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να απαντήσει σε όσα σχόλια έγιναν σχετικά με το γεγονός ότι έγινε πατέρας στα 63. Όπως είπε ο ίδιος, σημασία έχει τι νιώθει εκείνος και η οικογένειά του.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως εντόπισε πως είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας όταν τον έπιασαν έντονοι πόνοι: «Είπα ‘πάω στο νοσοκομείο, γιατί δεν αισθάνομαι καλά και εντόπισα ότι είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το αντιμετώπισα με θάρρος και γενναιότητα και προχώρησα τη ζωή μου. Είχε κάνει μετάσταση, δεν ήταν νέος καρκίνος. Έχουν περάσει 12 χρόνια και είμαστε καλά. Το αντιμετώπισα με γενναιότητα και με τη στήριξη της Δέσποινας και της οικογένειάς μου. Οι συγγενείς μου ήταν πάντα δίπλα μου, αλλά διακριτικοί», είπε.

Με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης αναφέρθηκε στο φαινόμενο του revenge porn: «Θεωρώ χυδαίο το γεγονός της διαρροής άσεμνοι περιεχομένου στο διαδίκτυο. Ήταν τρομερή η αμηχανία μου όταν είδα αυτό το πράγμα. Απορώ με το θράσος και τη συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου», είπε και συμβούλεψε τα νέα παιδιά να είναι προσεχτικά, γιατί η ζωή έχει αλλάξει.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00