Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Μαρία Τζομπανάκη: Μίλησε για τον ρόλο της στον «Σασμό» και αποκάλυψε ένα σημαντικό στοιχείο για την πλοκή της σειράς

Για τον ρόλο της Καλλιόπης στην δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός» μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη.

 

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Άρη Σερβετάλη, την γνώμη της για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και αποκάλυψε επίσης, λεπτομέρειες για την πλοκή της σειράς.

«Εγώ έχω εμβολιαστεί και θα εμβολιαστώ και τρίτη φορά. Θεωρώ πως είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να ζεις και να κινείσαι, εργαζόμενος κιόλας, σε ένα περιβάλλον που κυκλοφορεί πολύ εύκολα ο ιός», είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση Ρινόκερος, καθώς δεν συμφωνεί με τα νέα μέτρα που αποκλείουν από τα θέατρα τους ανεμβολίαστους.

«Θέλω να δηλώσω πως σέβομαι απεριόριστα τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετική προσωπικότητα κι εξαιρετικός ηθοποιός», είπε χωρίς ωστόσο να δηλώσει αν η απόφασή του την βρίσκει σύμφωνη.

Τέλος, μίλησε για τον ρόλο της Καλλιόπης στον Σασμό και αποκάλυψε ποιο είναι το «μεγάλο μυστικό» της ιστορίας: «Τον έχω αγαπήσει κατάφορα τον ρόλο μου. Μπορώ να πω πως είναι ο ρόλος που αγάπησα περισσότερο από όλους όσους έχω κάνει μέχρι σήμερα. Δανείζω την ενέργειά μου στην Καλλιόπη, και εγώ Κρητικιά είμαι και καταλαβαίνω τις αντιδράσεις της, αλλά έχουμε και μεγάλες διαφορές. Εγώ δεν παρεμβαίνω ποτέ στη ζωή του παιδιού μου. Η Καλλιόπη φοβάται πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή και θα μάθει αργότερα και για τη σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη. Το αν ζει ο πατέρας του Άγγελου είναι το μυστικό που όλοι υποψιάζονται. Η Καλλιόπη δεν είναι τρελή».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου