«Η Γη της Ελιάς»: Οι απαγωγείς αρνούνται να παραδώσουν το παιδί στην Ισμήνη (Τρέιλερ)

«Η Γη της Ελιάς»

Η Ισμήνη ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των απαγωγέων και τελικά παραδίδει τα λύτρα. Με μια φθηνή δικαιολογία, όμως, εκείνοι αρνούνται να της παραδώσουν το παιδί…

 

Οι τηλεθεατές θα βρεθούν προ εκπλήξεων με όσα θα διαδραματιστούν απόψε στις 21:00 στη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Ακόμα, η Ιουλία απαιτεί από τον Ισίδωρο και τον Μάνο να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Αθηνάς και να μεταβιβάσουν ένα μερίδιο από το ποσοστό της επιχείρησης στη Μυρτάλη. Η προσπάθειά της, όμως, είναι μάταιη, καθώς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν κάτι από τα κεκτημένα τους. Η αντίδραση του Ισίδωρου και του Μάνου βάζει τον Ιάκωβο σε υποψίες και τον οδηγεί να ψάξει εκ νέου το θέμα της διαθήκης του Ιπποκράτη. Η κατάσταση της υγείας της Μυρτάλης βελτιώνεται κι επιτέλους γυρίζει στο σπίτι της.

Οι συγκρούσεις ανάμεσα στον Στάθη και την Αρετή συνεχίζονται, με την Αρετή να ξεπερνά κάθε όριο προκειμένου να τον τιμωρήσει για την απιστία του. Ο Στάθης νιώθει τρομερή πίεση και, σε μια στιγμή απελπισίας, τηλεφωνεί στην Ιουλία και ζητά να την δει. Ο Κωνσταντίνος συλλέγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους απαγωγείς και τις μοιράζεται με τον αστυνόμο Κουράκο, μέσω του Δημήτρη. Ο Ισίδωρος, νιώθοντας ηθικά υποχρεωμένος απέναντι στην Αντιγόνη, αποφασίζει να κάνει τεστ DNA για να της επιβεβαιώσει τις υποψίες.

Δείτε το τρέιλερ: